Tuesday, August 28, 2012

Cerita raya kedua dan ketiga


Assalamualaikum  (",)

previous entry ada cerita perihal raya pertama.
so, entry kali ni bersambung untuk raya kedua


mix n match outfit for my 2nd raya.
 gabungan maxi dress dan kebaya raya 2 tahun lepas + bawal leopard printed
so jadi la pakaian caca merba..haha
apa apa jea la labu.asal berbaju....huhu

menu di hari raya ke 2
dua orang lagi adik Ayah datang beraya. so pagi2 kami dan bangun bersiap..hehe
kalau tak, jangan harap la nak mandi lagi

berphotogedik sekejab



raya kedua, kami serbu rumah kakak di kota jembal.lepak sana sampai malam.
sempat beraya dua buah rumah saudara kat kawasan  sekitar tu.



akhirnya dapat makan soto

sambung berphotogedik di rumah kakak






tegak jea semua orang..haha





memang dah jadi kebiasaan setiap tahun family kami akan buat barbeque pada malamnya.
ade anak saudara dan abang yang teror bakar membakar ni
so senang keje la.haha


boleh di harap jugak budak poyo ni..haha
at least dia lagi better dari adik dia yang asyik dengan fon jea
mamat jiwang sangat.enjoy masa dengan family.ni berkepit dengan fon aje.tak fun okey
haishhh...budak2 zaman skarang.macam2 peel
anak2 saya nanti tak tahu la macam mana..opsss


outfit hari raya ke 3. recycle baju raya tahun lepas + bawal printed hijau.
p/s : ignore my eyebags :)

ke kenduri kawen sepupu di bukit abal.  dah lama tak pi kenduri kawen

jadi  tukang angkat dulang hantaran..huhu

dah kenyang, sesi bergambar depan pelamin




pelamin yang simple but nice.

sempat bergambar depan pelamin.masa ni pengantin kat meja makan beradap



sian pengantin.berpeluh2 hah

nice pic. like2x


hantaran

tapi rasa awkward giler attend wedding ni.maybe sebab sepupu tak berapa rapat plus 
tak mesra rakyat sebab tu rasa awkward kot.

pastu ade yang macam buat pandangan pelik jea kat kami ni.tak kenal sepupu dah ker?rasanya baru jea jumpa aritu.whatever la.asl demo bahagia.hikhik

to my kazen dan isteri
Selamat Pengantin Baru dan tahniah
Barakalahu laka wa barakallahu alaika...wa jamaa bainakuma fi khair

so tamatla cerita raya raya saya di kelantan
hope dapat sambung beraya di johor nanti  :)


6 comments:

  1. cantiklah kombinasi kaler pelamin dia nik...suke!

    ReplyDelete
  2. Cntik pengantin :) mcm anak dara la tgk nik ni..xmcm ros ni besar gedabak..hahhaha

    ReplyDelete
  3. EH BESARNYE GHUMAH .. COMEL LA GABUNGAN SKIRT TU DGN KEBAYE SIS ..

    ReplyDelete
  4. @Haryati Faizal cantikkan.mula2 nik tgk pun dah berkenan.simple jea

    ReplyDelete
  5. @♥ ROS ♥ ros dah ade anak.tak pe la.nik ni kurus sebab tak prengnant lagi.cuma pregnant, ntah2 terus jd size xl..hehe

    ReplyDelete
  6. @dEdEQ dE wIshEs sis main hentam jea pakai.asal nampak matching jea...haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^