Sunday, August 5, 2012

Cocoa Collagen Power Plus


Assalamualaikum  ^_____^

macam-macam minuman kesihatan kat pasaran sekarang nie kan. 
kali ni nak share dengan korang tentang minuman kesihatan yang nik dan cuba sejak 2 minggu lalu.


 Cocoa Collagen Power Plus
packaging CCPP BARU


Cocoa Collagen Power Plus adalah produk terbaru berasaskan Kolagen @ Collagen yang paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam.



pendapat nik tentang minuman kesihatan ni

rasa yang sedap. rasa koko campur kopi.
parut dan jerawat semakin berkurangan. jangan la berharap pun muka jadi flawless .jerawat tak bertempek kat muka  pun dah kira ok la cik senah oiii
CCPP beri tenaga tambahan.
nik nak tambahkan berat badan, so nik minum ni selepas makan. nampak perubahan.berat dah bertambah 2 kg. kalau nak kurus minum setengah jam sebelum makan yea.


Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :

1.Marine Collagen ~ Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
2.Kacip Fatimah ~ Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
3.Lobata ~ Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
4.Krimer bukan tenusu ~ Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
5.Dextrose Monohydrate ~ Melambatkan proses penuaan.
6.Oligo Saccharide ~ Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.


Kebaikan dan Khasiat :

1.Membantu mengimbangi hormon.
2.Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut.
3.Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
4.Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
5.Melambatkan proses penuaan.
6.Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
7.Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah.
8.Mencerahkan kulit secara semulajadi.
9.Memberi tenaga.
10.Membantu mengurangkan keguguran rambut.
11.Melancarkan peredaran darah dalam badan.
12.Mengimbangi berat badan.
13.Meningkatkan daya penghadaman.
14.Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot. 

SESUAI DI MINUM UNTUK :-

•Wanita sudah /belum berkahwin
•Ibu-ibu lepas bersalin(amat digalakan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman)
•Wanita yang inginkan kecantikan & kesihatan
•Di larang sama sekali untuk wanita yang mengandung & juga lelaki


CARA-CARA PENGAMBILAN COCOA COLLAGEN

dibancuh dengan air panas atau suam supaya ia benar-benar larut.
sesuai di minum pada waktu pagi sebelum sarapan atau sebelum makan malam, sebaiknya makan malam pada jam 6:30
boleh juga diminum 2 kali sehari., tetapi sudah memadai hanya satu sachet sehari untuk merasai perbezaannya!

Harga
untuk satu kotak ( 10sachet)
= RM19.90
untuk satu set ( 30sachet)
 = RM59.90

kesan dia berbeza untuk setiap orang .tapi tak salah kalau kita nak mencuba kan.
untuk kesihatan badan kita jugak.



1 comment:

  1. saya minum ni jgak n pengedar ccpp lau nak hrga special ley PM saya ea :) 0134020492

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^