Wednesday, August 8, 2012

dah apply cuti raya


Assalamualaikum  (",)

korang  yang bekerja ni dah apply cuti raya ??  kalau belum , cepat-cepat apply ye :)
nik  tak ada masalah nak amik cuti raya ni
cuti raya nik confirm lulus! lady boss mesti approved punya
dia  cuma nak tahu berapa lama cuti so kena la isi borang bagi yang nak bercuti.

nik ambik 4 ari bermula jumaat. lebih seminggu jugak la bercuti raya ni. harus ambik awal coz ari khamis malam jumaat tu dah gerak balik kampung.kampung kita jauh uolss.miskin lak tu.tak ade lebuhraya. so ambik masa la nak balik.huhu




8 hari lagi nak balik kampung. tak sabar nak cuti raya.
dah lama tak balik kampung. rindu suasana kampung.

rindu family. rindu semua yang ade kat kampung

orang-orang kampung tunggu kita balik yea
sapa2 orang BACHOK, Kelantan tu.kita jumpa kat sana nanti yea


16 comments:

  1. Selamat bercuti dan selamat berhari raya..anum balik pasir mas..x sabar nak balik jugak..

    ReplyDelete
  2. ika orang kb. hahaha..nnt boleh la jumpa akak ^^

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti sis ! n slmt hari ryeeee :)) sy dh mmg lame cuti sem kt umh ni haa. tggal tgu raye jer. hiksss :D

    ReplyDelete
  4. sy dh apply masa ujung bulan 7 lagi. punya lar semangat. hehe

    org yg pertama dalam opis apply cuti.

    sy pn balik kelate raya kedua nnt =)

    ReplyDelete
  5. mama pun dh apply cuti.........tp...........cuti tak balik kpg pun..sedeynyaa.....rinduu nk beraya kt kpg.....

    ReplyDelete
  6. Miskin jalanraya tp kaya keto...hehe...antara kemeriahan kelik kapong kito, atah jale pakat berayo doh blako...bersesak2 berjujuk2...

    ReplyDelete
  7. salam Nik..slmt balik kg ya..mesti dah xsabar :)

    ReplyDelete
  8. @Anum Shukri bab nak balik kg tu mmg selalunya tak sbar.ehehe..lg2 org yg jarang sgt dapat balik kg.

    ReplyDelete
  9. @Cik Rongoks hai org kb..ehehe
    lama dah akak tak jln2 kat sana :)

    ReplyDelete
  10. @♥ Cik Zack ♥
    best nya dapat duk lama2 kat kg.manyak syiokk la.

    ReplyDelete
  11. @Mama Geeala..sedih.apply cuti tp tak balik kg.

    ReplyDelete
  12. @suterazenkan.negeri miskin tapi kete banyak.ehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^