Wednesday, August 1, 2012

dah lari tema


Assalamualaikum  (",)

baju raya tahun ni lari dari warna tema yg diidamkan.
ni susah kalau beli via online kan.nampak warna macam biru tapi bila sampai dah jadi biru turquoise

ah belasah jelah. janji biru jugak yea dak..hehe
kalau sempat. nak try survey baju dekat jalan TAR sabtu nanti.kot2 ade baju biru yang warnanya ikut warna tema .kalau idak kita pakai jea la baju biru turqouise ni.



suka baju ni sebab dia ngam btol ngan badan nik. tak besar dan tak kecik.
terasa macam pengantin lak bila pakai baju ni..ecece


pengantin lama ^____^

sabtu ni nak terjah Jalan TAR. nak pegi beli tudung kat sana.
Jalan TAR ni syurga untuk  orang yang suka shopping esp untuk shopping tudung.
rambang mata la kalau jalan2 kat sini uolsss.

pssttt
tak sempat nak BW. nanti esok kalau sempat kita singgah dan komen dekat blog korang
ok la.nite all

14 comments:

  1. Tuh gambar kawen kakak ke? canteknye..sebijik macam zarina Af :)

    Semoga B'bahagia sampai ke syurga key. Ameen ~

    ReplyDelete
  2. nak ikut shopping kat jalan TAR .. HIHU


    __________________________________

    MINTAK KERJASAMA
    sudi kiranya singgah di blog saya dan blok page yang berunsurkan seksualism & porno supaya dapat selamatkan gadis melayu sekarang

    PERHATIAN : Kepada Gadis Melayu Yang Cun Melecun

    tq ..

    ReplyDelete
  3. jom,,jom,,nak jugak g jalan tar..heeee

    ReplyDelete
  4. susah sikit beli on9. nmpak lain. bile dpt lain. huhu

    ReplyDelete
  5. @Cik Farhana yup.gambar kawen.dah 2 thun lebh dah,,,
    tang mana la sama dengan zarina Af ni..hehe

    ReplyDelete
  6. @dEdEQ dE wIshEs cantik tapi lari tema pulak.tapi pakai jea la kan.takkan nak beli yg baru..huhu

    ReplyDelete
  7. @minah sEmpooOT jln tar sesak sgt.tak nak dah pegi..serik..haha

    ReplyDelete
  8. @♥ Cik Zack ♥ kan.susah nak beli online ni.tak pe la.pakai jea la kan.

    ReplyDelete
  9. @Haryati Faizal harap baju jea la yg cantik sebab tuan tak brapa nak cantik..haha

    ReplyDelete
  10. Eh,eh .. Muka awak cam Zarina AF la dalam gambo kawin tu ... Thehehee

    ReplyDelete
  11. @AdiaLuze zarina Af tu lagi cantik kot.tang mana la yg serupa tu..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^