Friday, August 10, 2012

dah tukar duit raya..!


Assalamualaikum  (",)

korang dah tukar duit raya?
nak dekat raya ni, sibuk la orang duk tukar duitkan
lagi excited  nak tukar duit sebab tahun ni raya,  ade duit baru

nik dah selamat tukar duit untuk raya
mintak adik tolong tukarkan. opismate dia ade sepupu keja kat bank. senang,
tak perlula nak beratur kat bank tuk tukar.
bijak..bijak..

duit raya baru..
cantik dan colorful kan duit baru ni?
sayang pulak nak bagi kat orang.. hahahhahampeh! 
nik tak tukar banyak pun..just tukar rm1 dan rm 5 jea.

sapa-sapa nak duit raya sila datang raya kat umah
tapi available hijau ngan biru jer yer.tu jea yang mampu bagi.
orang keje gomen lain ler...ada bonus..huhu
yang penting ikhlas . yea dak ?
( Ikhlas ker kalau show off duit macam ni..hehe)

ikhlassss...ni saje jea nak share..ehehe.

k bye 


8 comments:

  1. KITE AMEK SIMPAN DUIT BARU KALAU ADA ORG DATANG KAT KEDAI BELI GUNA DUIT BARU JE .. HEHEHE .. TAPI DA BANYK .. XPERLU G TUKAR KAT BANK .. ADA PEMBELI DA DTG KASI .. HUHU

    ReplyDelete
  2. dah tukar duit gak, sama je nik swasta ngan gomen, yang pntg niat kita bagi tu ikhlas ke tak? kalau takat nak tunjuk kita byk duit toksah lah...kan...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^