Saturday, August 11, 2012

dapat KAD RAYA


Assalamualaikum  (",)

first time dapat kad raya dari blogger.
ade jugak yang sudi bagi kat raya dekat kite
dapat kad raya dari owner blog  KESAH CIK RONGOKS.
istimewanya sebab di kirim sendiri oleh cik blog ke alamat rumah.
bukan di tag di facebook mahupun kat blog..ngeee

comel kan?

thanks adik IKA
tak sempat akak nak balas.balas lepas raya okey jugakkan..ehehe


to IKA
Salam Aidilfitri
ada salah silap akak masa duk komen2 kat blog ika tu, harap di maafkan
semoga persahabatan kita di alam maya kan berkekalan


6 comments:

  1. thanks akak utk entry nie.hikhik
    tulisan buruk tu. segan nye. hahaha

    nnt dtg raya umah ika ye ^^

    ReplyDelete
  2. saya je takde sapa nak bagi kad raya. sobs sob.

    ReplyDelete
  3. uyyooo ! bestnya dpt kad raya !!

    ReplyDelete
  4. @Cik Rongoks ur welcome.thanks sudi bg kad comel ni.terharu..ecece

    ReplyDelete
  5. @Cik Jannah ala..tak pe.tak ade th ni tunggu tahun depan..hehe

    ReplyDelete
  6. @AmyZanabest sebab dah lama tak dapat kad raya..last pun ex bf kot yg kasi..hahaha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^