Tuesday, August 28, 2012

Husna & Ustaz Don Daniyal: The Solemnization


Assalamualaikum  (",)

jom usha gambar - gambar majlis pernikahan Ustaz Don Daniyal dengan isterinya Husna Zahry Rafie.
isteri Ustaz Don ni pelajar perubatan dari salah sebuah universiti di Mesir
sorang Ustaz dan sorang bakal doktor
sesuai sangat la

tak jemu tengok gambar pengantin baru yang sama cantik sama padan ni





Manis orangnya
















manisnya isteri ustaz...suka tengok senyumannya




Sunnah Rasulullah s.a.w. bagi pasangan yang baru berkahwin. Suami meletakkan tangan di ubun kepala isteri, dan berdoa :

" Ya ALLAH, aku memohon kepada-Mu kebaikannya, dan kebaikan segala yang Engkau ciptakan pada dirinya. Dan aku berlindung kepada-Mu daripada keburukannya dan segala keburukan yang Engkau ciptakan pada dirinya" (Riwayat Abu Daud no.1260) ♥



 lesung pipit..:D




To pengantin baru ,
“Barakallahu lakuma Wa Baraka 'Alaikuma Wa Jama'a Bainakuma Fi Khair"

gambar awesome dari sini


10 comments:

  1. SEPADAN .. WOW .. MUKE NAK SAME .. HEHE

    ReplyDelete
  2. isteri ustaz chantek n manis:)

    ReplyDelete
  3. Simple je kan :) ros xdpt nak g knduri diaorg, asben keje... Adik member asben ni suma lawa2. :) keturunan arab :p hehhe

    ReplyDelete
  4. @dEdEQ dE wIshEs kan.kalau tgk muka btol2.mmg ade iras.ehehe

    ReplyDelete
  5. @~didiey~ cantikkan.natural beauty org kata ..ecece

    ReplyDelete
  6. @♥ ROS ♥ ala..rugi la.kalau tak boleh jumpa pengantin comel ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org