Tuesday, August 14, 2012

jalan-jalan cuci mata :)


Assalamualaikum  (",)

dua hari berturut-turut *sabtu dan  ahad , nik dan adik-adik keluar jalan-jalan cuci mata.
walaupun tak dapat bonus macam orang keje gomen, shopping tetap shopping.
lagipun minggu lepas adalah minggu terakhir untuk shopping kan.minggu ni hati dah ade kat kampung..huhu

sabtu malam, lepas makan dekat Pak Li Kopitiam, kami jalan-jalan kat depan bazaar. ingat nak cari baju kurung polka dot. tapi tak ade yang berkenan. plus harga  mahal sikit.kalau kat jalan TAR harga dalam RM50 dah boleh dapat. tu harga belum mintak diskaun.

kat depan Ole-ole Shah Alam ni harga pun dah rm 69. kain pun tak cantik macam kat jalan TAR. tapi nak pegi beli kat jalan TAR ,fikir 20 kali jugak la. 

dalam tak nak beli tu ade jugak yang terbeli..aha

kasut raya baru kita..cantik ker tidakkk


baju raya biru, kasut merah.
biru dan merah ..sesuai la kot.. hentam sajelaaaa labu
pilih kasut ni pun sebab dia ringan dan paling penting selesa uolss

ko tengok la haa..kasut tumit tinggi okey.
 kena blaja jalan sopan sikit.takut ade yang tersungkur nanti T___T

ahad sambung pulak cuci mata kat alamanda.ramai giler orang.tawaf bangunan alamanda duk cari parking kosong.



last2 masuk alamanda tak beli apa-apa pun
naseb baik...selamat duit daku



4 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^