Friday, August 3, 2012

jumpa retis



Assalamualaikum  (",)


woot woot , kite jumpa retis lah  uolsss! *jakun
Awi Rafael in d office .hehe

1st time jumpa Awi Rafael .dia buat printing kad raya kat opis kami. kad  raya yang ade gambar dia dengan girlfriendnya, Hanez Suraya..comel jea gambar diorang berdua kan


tak sangka lak dia sendiri yang datang kat opis ambik kad raya tu, peramah sangat.masuk2 bagi salam.tegur semua orang.
kita yang tak excited nak kenal pun boleh jadi terover excited.friendly sangat uolsss...I like..tetiba minat Awi Rafael  lak...ecece

sempat la ajak dia bergambar.

versi gelap

versi cerah sedikit..hihi


thanks  Awi Rafael .nanti datang lagi opis kami yea..bawak Hanez Suraya sekali.
nak gak bergambar dengan gf awak yang comel lote tu..ehehe


tentu korang ada pengalaman jumpa artis kat mana-mana kan..jom share pengalaman korang
ermmmm.. nik teringin nak jumpa Zamani Slam. ehehe


16 comments:

  1. sblum ni tak tau lah pulak Hanez Suraya tu girlfriend Awi Rafael.

    ReplyDelete
  2. wahhh...hehhee.Ym ari tu, Fauzi Nawawi n Lisdawati dtg ofis...diorang nak minta permission utk shooting...hiks...

    ReplyDelete
  3. Baru je jumpa Ella kat kedai makan td *o*

    ReplyDelete
  4. beshnye klu dia bw gf dia lgi besh....

    ReplyDelete
  5. Hmmm .... Pernah jumpa Anuar Zain, Aznil, ngan kumpulan Ruffedge masa ada Cat dulu .. huhuu

    ReplyDelete
  6. @Cik Anis
    biasa2 jea.tak ade la best mana..haha

    ReplyDelete
  7. @nadia diorang baru kapel.sweet jea tgk :)

    ReplyDelete
  8. @YaYaNsMuM a.k.a YM

    wah jumpa Fauzi Nawawi n Lisdawati.so dia shooting kat sana tak?

    ReplyDelete
  9. @YaYaNsMuM a.k.a YM

    wah jumpa Fauzi Nawawi n Lisdawati.so dia shooting kat sana tak?

    ReplyDelete
  10. @YaYaNsMuM a.k.a YM

    wah jumpa Fauzi Nawawi n Lisdawati.so dia shooting kat sana tak?

    ReplyDelete
  11. @cik dah faridah biasa jea la.awi peramah so tu yg buat seronok kot..ehehe

    ReplyDelete
  12. @AmyZana wahhh elle tu.ambik gambar tak.mesti manja kan dia tu :)..ehehe

    ReplyDelete
  13. @Haryati Faizal
    kan.teringin nak tgk hanez ni.kat tv lawa mesti kat luar pun lawa :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^