Monday, August 13, 2012

makan di Pak Li Kopitiam dan kejutan yang tak dijangka


Assalamualaikum  (",)

sabtu lepas, nik dan adik-adik makan sedap-sedap dekat Pak Li Kopitiam, Seksyen  18, Shah Alam. 
dah lama tak jalan jalan cari makan. sejak Ma dan Ayah ade kat umah, memang makan kat  rumah jea.kali ni ubah selera. makan di  Pak Li pulekk.


kami berbuka pose kat umah dulu sebelum  bertolak ker sana.
orang kata Nasi Ayam Lemon makanan femes kat Pak Li Kopitiam ni.


tapi hari tu nik order  bubur ayam.


macam-macam pilihan makanan kat sini. makanan pun marbeles! 
tak nyesal la kalau makan kat sini. harga makanan dia pun berpatutan.

tengah borak-borak tu, tetiba adik saya datang bawa kek. siap nyanyi Happy Birthday lagi



aaahhhhhhh! seriously tak sangka nik dapat surprise macam ni.
rasa nak melompat tapi malu ..ecece

nik memang jarang celebrate birthday. tak kisah pun kalau tak ade yang raikan.sebab dah terbiasa macam tu.
tapi bila dapat suprise ni terkejut la mak ..huhu

love !!! surprise kek dari adik-adikku

terima kasih yea adik-adikku. buat susah-susah jea
luv u all so much  ^___^




10 comments:

  1. Wah sonoknyer die.. Bestkan dpt suprise :) kalau dr asben mesti dh nangis :p kekekke... Sedap nmpak moi tu,..

    ReplyDelete
  2. happy birthday dear..:)
    pakli kopitiam seksyen 18 tu ke?
    comei2 adik beradik..:)

    ReplyDelete
  3. SUka makan nasi ayam lemon kat pak li!!
    Papepun happy bezday!!
    Bezday saya 11 aribulan aritu.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. BESTLA DIE .. HEHE . HEPI BELATED BEFDAY DEAR

    ReplyDelete
  5. beshye ada supprise besday! mesti tak sangka n terkejut kan?

    ReplyDelete
  6. @♥ ROS ♥ best sebab suprise yg tak di jangka.pandai diorg plan..hehe

    ReplyDelete
  7. @Prettywrite thanks dear.adik2 mmg comey.akak dia jea og comot.a'ah.kalau tak silap mmg dekat seksyen 18 shah alam

    ReplyDelete
  8. @Razil Tahir tak suka sgt nasi ayam lemon ni.dah penah try,bubur dia lagi sedap..

    ReplyDelete
  9. @Haryati Faizal tak sangka la.sebab mana penah adik buat kejutan mcm ni..ehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^