Friday, August 24, 2012

Makan-makan di Penang Favourites @ Carrefour Puchong


Assalamualaikum  (",)

Alhamdulillah pagi semalam selamat sampai dari kampung.perjalanan lancar.tak jem pun.

harap tak ade yang bengkak hati bila tengok entry blog hari ni. aha
pagi-pagi dah update entry pasal makan-makan
semalam kami makan di Penang Favourites @ Carrefour Puchong
kedai makanan  kawasan taman nik ni tak bukak la kalau time cuti raya. so kami decide ke Carrefour Puchong cari makanan. dalam 20 minit dari rumah.

menu kami :)

saya order ni :)

cendol

ABC

teh O limau

Overall, makanan kat sini ok saja. boleh di makan. harga dan servis pun ok.
tapi tak de la menarik mana pun..huhu


7 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^