Saturday, August 11, 2012

persahabatan alam maya ^___^


Assalamualaikum  (",)

terharu bila ade yang buat entry khas untuk wish bday saya

print screen dari blog adik manis ni :)
untuk kenangan


sumber :



adik kita ni bakal doktor.blaja dekat mesir..bertuah la bakal husband dia nanti.
dah la comel, baik, pandai pulak tu.
pstttt..pandai masak jugak okey.

sedapnya kek.kalau dapat yang real ni lagi syokkk..ehehe


luv u 2 

to adik NABILA yang sweet
semoga ikatan persahabatan di alam maya akan terus berkekalan
ada jodoh  kita jumpa di dunia nyata pulak yea..ehehe
akak doakan adik jumpa jodoh yang sesuai nanti.


terima kasih jugak buat rakan-rakan blog yang sudi kenal di alam maya ini
semoga persahabatan ini kekal terjalin biarpun hanya di alam maya.
love u all


11 comments:

  1. suwitnye dia wish besday kat nik....

    ReplyDelete
  2. followed :)
    folback :
    http://ramadhanakurnia.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. followed :)
    folback :
    http://ramadhanakurnia.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wehuuuu...kak nikk..

    ala..post2 balik ye...malu kite..hihiih


    ^__^..

    ni syg lebih ni...=)=)=)..

    xoxo

    p/s: kak nik..nk tnye..print screen tu cmne???xphm x reti..hoho..

    ReplyDelete
  5. @iena_mieyna ^^ nampak sedap.kalau dapat real lagi sedap ni.hehe

    ReplyDelete
  6. @nabila azmi nak simpan buat kenangan.

    akak guna laptop.so nak print screen tkn fn + Prt Sc. so boleh paste dekat paint..ehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^