Friday, August 31, 2012

rekaan Jovian Mandagie..cantik !


Assalamualaikum  (",)

seriously cantekkk seh rekaan baju Jovian
 mengenang kan harga sepasang paling murah RM280 , so tak jadi nak berangan untuk pakai..haha
lagipun kite tak cantik, pakai baju mahal pun tetap tak nampak cantik *jujur nih

cuci mata tengok koleksi baju raya rekaan Jovian Mandagie.
 antara baju yang berkenan di hati tapi tak mampu milik pun (-.-")


baju ni sangat memikat hati




katanya akan lancarkan koleksi Aidiladha.
telan air liur je lah tengok collection Jovian Mandagie


5 comments:

  1. slmat hari raya dear..hmm sy g kdai bese bkn JM pon RM300+ kot harga die.mlampau sgt! huhu btw, yang nape ckp pkai bj mahal awk xnmpk cantik pon, btol la sbb bkn hrga bju y menilaikn sesorg tuh cantik ke x kn..y pntg 'kena' ngan dri mesti cun punye r murah pn xp! :)

    ReplyDelete
  2. pling murah 280.??

    hmmm.. murah la sgt... T__T

    ReplyDelete
  3. Lawaa la baju tu. suka warna hitam dgn merah! :)

    Ish, siapa kata akk xcntik? akk cantik laa. manis je tau :)

    ReplyDelete
  4. hii salam...tertelan air lior tgk kaler merah tuh...

    salam kenalan dr saya

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^