Thursday, August 23, 2012

Salam Syawal


Assalamualaikum  (",)
dan Salam Syawal

just a short entry untuk hari ni.
pejam celik pejam celik . hari ni dah masuk 5 Syawal
macam mana sambutan hari raya korang tahun ini.? meriah ??
nik macam biasa, sambutan sederhana saja
sama macam tahun-tahun lepas jugak
maklumlah dah makin dewasa ni, sambutan raya takdelah semeriah zaman muda-muda dulu
(cehhhh tua dah kita ni uolss)


 my siblings


tempek dulu sekeping dua gambar
later2 update lagi
banyak perkara yang nak di ceritakan.

k bye

6 comments:

  1. muka adik beradik nk sama je:)
    gmbr 1st yg sebelah kanan skali,sebijik muka ros.dah mcm kembar:)

    ReplyDelete
  2. @~didiey~adik beradik.mesti ade persamaan jugak..eheh..sebab satu emak satu ayah kan

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^