Sunday, August 12, 2012

services my baby Bronze


Assalamualaikum  (",)
dan Salam Ramadhan

diam tak diam , tinggal seminggu lagi kita nak beraya kan.cepat je rasa puasa tahun ni.
excited ada, sedih pun ada. excited sebab nak balik kampung. nak  berkumpul ramai-ramai dengan family dan bermaaf-maafan
yang sedih bila tahun ni tak dapat beraya bersama suami.harap2 sempat la kami sambut raya walaupun bukan raya pertama kan.

sebelum bertolak balik kampung khamis ni, kenalah service kereta dulu.
tahun ni my baby Bronze balik raya kat kelantan.
jangan buat hal yea my baby..kita nak jalan jauh ni..ecece

my baby Bronze

nik ni kalau bab2 kereta nie lemah sikit. perempuan uolss..mana peduli sangat pasal kereta. tapi tak semua macam tu kan.ehehe
tapi semalam dah mintak tolong adik pi buat alignment dan balancing kereta.

 chamber lari so kena adjust depan dan belakang.huhu..kena la buat jugak.
untuk keselamatan kan.tak boleh berkira. sebab nak balik kampung jauh
nasib baik  services yang lain en hubby dah buat dulu. kalau tak, lagi mahal la nak kena bayar

apapun  sebelum mulakan perjalanan, baca doa dulu.
moga perjalanan kita di lindungi.





berhati-hati di jalan raya
ingatlah orang tersayang  :)



10 comments:

  1. http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-6-makanan-termahal-di-dunia.html.. follow me back

    ReplyDelete
  2. Ros raya penang lahi tahun ni.. Xjadi balik kelate :( rancg perjalanan bebaik yer :)

    ReplyDelete
  3. selamat balik kampung...hati2 drive.. ingatlah orang tersayang

    ReplyDelete
  4. semoga segalanya berjalan lancar...selamat semuanya lah.. berhati2 di jalan raya tau...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^