Saturday, August 25, 2012

Syawal tanpa dia


Assalamualaikum  (",)

tahun ni raya tak semeriah mana. hubby kesayangan tak dapat beraya bersama.
first time hubby beraya atas kapal tanpa family dan kesayangan dia yang comel ni * mata ke atas tangan ke dada

pagi2 raya dah send  gambar raya via whatsapp.macam tahu2 jea kita rindu dia.
sian...tak ade baju raya yea bang..ehehe








wah..boleh tahan menu raya kat kapal.walaupun tak ade lemang or rendang

untuk hubby
jaga diri dan kesihatan yea
balik nanti kita sambut raya kat johor pulak
raya kan sebulan.so harap sempat sambut raya bersama :)

pada yang tak dapat sambut ramadhan dan syawal  bersama suami
semoga korang tabah 

13 comments:

  1. Wah dahsyat makanan org kat kapal...isteri kena tabah kan..kalau kak ayu mahu banjir jap hehe

    ReplyDelete
  2. semoga tabah ye. ada hikmahnya. nanti jumpa raya sakan ler :D

    ReplyDelete
  3. isshhh kalau yati dah nangis pagi raya sbb hubby takde....waaaa... tp skang kan dah canggih... semua ada.. jauh pun jadi dekat...

    ReplyDelete
  4. Jgn bersedih.. Apepon SELAMAT HARI RAYA JG DIUCAPKAN..

    ReplyDelete
  5. @rahayu mmg meriah mknan org kapal.nik ni tak ade la tabah mana tapi kena lalui jugak la sebab keje suami mcm ni kan..ehehe

    ReplyDelete
  6. @timm_bill ni keje offshore.hubby jaga system kat kapal jea

    ReplyDelete
  7. @timm_bill ni keje offshore.hubby jaga system kat kapal jea

    ReplyDelete
  8. @scha cha dua2 tak.dia jaga system IT kat kapal :)

    ReplyDelete
  9. @Haryati Faizal btol.skarang dah canggih.boleh berhubung.sedih jugak tapi ok sebab ade family kan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^