Thursday, August 9, 2012

Terima Kasih Dari Hati ❤


Assalamualaikum  (",)
dan Salam Ramadhan.

Hari ni 9 Ogos 2012,  and today it's my birthday .
umur meningkat lagi setahun
so, Happy birthday to me. ngeeeee 


2 tahun lagi nak masuk  3 series.huhu
Alhamdulillah. masih di panjangkan umur.

Terima kasih for those yang sudi wish birthday saya hari ini.. Terima kasih banyak-banyak :)
terharu sangat. doakan kebaikan saya di dunia dan di akhirat yea. Sayang korang semua!

 print screen birthday wishes. nak buat kenangan 


Terima kasih abang Nizal B Mohammad sebab awal2 dah wish birthday


























adik-adik wish kat twitter


Terima kasih untuk doa-doa kalian... semoga kita semua dilindungi Allah S.W.T
seriuosly nik happy.walaupun ucapan tak sebanyak orang lain.tak ade sambutan. tapi ade jugak yang sudi wish..ehehe


nite all
nak tido dengan senyuman malam ni..ecece

12 comments:

  1. Selamat menyambut ulangtahun kelahiran adik Nik...KakSu doa kan moga kehidupan bertambah bahagia, dimurahkan rezeki sokmo dan beroleh kejayaan dunia & akhirat...InsyaAllah, aminnnnn...

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum ...

    Epi belated besday !!! Dapat hadiah apa dari yg tersayang? *wink2* ^__^

    ReplyDelete
  3. slmt hri lahir ke 28..

    semoga kakak ni bahagia..gembira selalu..cntik sntiasa..murh rezeki..pnjg umur..n dpt baby cpt2..hehehe...

    alhmdllh for the life..=)..

    syg kak nik!!!..

    muuuahhhhhhhhh from nabila=)=)=)

    ReplyDelete
  4. to kakak cantik ni=)

    http://nabilaazmi.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-kejadian-kak-nikhehe.html

    ReplyDelete
  5. alamak! terlewat wish lah... hepi belated besday ye nik, semoga kehidupan nik sentiasa dirahmati Allah...Amin

    ReplyDelete
  6. @suterazen
    terima atas doa tu..sweet sgt..ehehe
    moga akak pun berjaya dunia dan akhirat yea.sama2 la kita.

    ReplyDelete
  7. @AdiaLuze thanks..tersayang tak ade.so tak dapat apa2.nnt dia balik baru blh mintak..haha

    ReplyDelete
  8. @nabila azmi
    thanks my dear sista.sweet sgt kamoo ni

    ReplyDelete
  9. @Haryati Faizal thanks atas ucapan tu.moga yati dan keluarga juga di lindungi :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^