Tuesday, September 18, 2012

2 bulan sudah

Assalamualaikum

arini genap 2 bulan suami kat laut.sedihnya rasa hati
ramadhan dan syawal tak dapat nak sambut bersama-sama.
rinduu tau tak ? :(
even dia ade call tadi , tapi tak cukup nak ubat rindu ni.makin rindu ade la (-.-")
baru tak jumpa 2 bulan, dah rasa macam 20 tahun tak jumpa.aishhh

bila suami kerja offshore ni, walaupun family ada tapi tetap rasa sunyi
 suasana riuh pun still lagi sunyi
rasa macam lain bila dia takde
tapi nak buat macam mana kan.rezeki hubby kat laut


untuk hubby, kerja rajin-rajin tau. nanti dapat duit banyak jangan lupa bagi kat saya banyak jugak..ehehe
*mulut je cakap camtu, dalam hati Allah jea tahu..sob sob sob


14 comments:

  1. huhu. berat mata membaca, berat lagi bahu yang memikul. sabar lar kak. kalau tak rindu suami tercinta nun di kejauhan, nak rindu siapa lagi kan. distance makes heart ponder. susah nak jemu :D

    ReplyDelete
  2. yang penting sabar ye... kdg2 jauh bley mengeratkan lagi ikatan suami isteri...

    ReplyDelete
  3. jarang berjumpa, msti rase "manis"nye ber rindu-rinduan..

    klu jmpa nant, msti mcm pengantin baru kan :)

    ReplyDelete
  4. Olor ciannyer.. Jgn sedih2 ya nik... Asben cari duit... Ekekek :)

    ReplyDelete
  5. jangan sedih2 ek..kawan sy huby die g mexico..b4 pergi die dh sarat nk beranak..skng dh abes pantang x balik lg..kene delay sbb blom siap projek..sgt kesian!

    ReplyDelete
  6. @M Fizan thanks dik.btol la tu. tak rindu suami nak rindu siapa lak kan.takkan nak rindu suami org pulekkk..bahaya tu kan..ehehe

    ReplyDelete
  7. @Haryati Faizal yup.bila berjauhan ni yg penting kena sabar.Alhamdullillah.masih lagi sabar tuk hadapinya.

    ReplyDelete
  8. @Suwaibah YS skarang dah jarang sgt berjumpa.dah rindu sgt dah ni.so bila jumpa ni kena hargai la masa bersama kan.

    ReplyDelete
  9. @♥ ROS ♥ ok.tak mau sedih2.hubby cari duit tuk bini dia jugak kan.kalau tuk bini org lain baru boleh sedih2..haha

    ReplyDelete
  10. @Nens Collection lagi kesian kan. dah la tgk sarat.suami pulak tak ade kat sisi.so nik kena syukur dgn keadaan nik skarang.masih lagi ok dari org lain kan.

    ReplyDelete
  11. Sm la nasib kite..hby pon dah 2mggu kat laut...menanti lg sebulan lbh nk blk..hrp hby sempat blk ms bersalin nnt... :')

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^