Saturday, September 29, 2012

ada orang rindu


Assalamualaikum (",)

arini tak ke mana-mana. berehat saja di rumah sambil kemas-kemas rumah.
banyak gile barang - barang kat rumah ni sampai tak terkemas.

en hubby lak keluar. keluar ngan  bestfriend dia
arini masa bersama bestfriend dia katanya..sebab dah 2 ari saya berkepit dengan dia jea

ok fineee
kita tak ade bestfriend

tapi kita ade best opismate ever..ehehe
siap update kat facebook rindu kita okey. wink!  wink!
terharu sangat


rindu nak bergosip, rindu nak berkongsi cerita 
rindu nak gelak - gelak,  rindu nak lepak sama sama dengan Mira

 inilah teman bergosip di office , MIRA
dan of course , kawan yang baik akan sentiasa dirindui :)

nanti bila  free, kita keluar sama-sama okay ?
and Kak Nik miss you too Mira  (◠‿◠) ♥
Thanks for everything!

okaylah, nanti  update lagi.
take care and be good
Wasalam.


8 comments:

  1. hehe. semua skali ada 7 hari. sehari bersama bestfriend.. ok gak tu..

    ReplyDelete
  2. @aniqbukhary terharu ade yg rindu.ingat org dah tak ingat dah bila sis dah resign ni..ehehe

    ReplyDelete
  3. nik...knpakah tiba2 resign?ce cite sket...huhu

    ReplyDelete
  4. @F a i z a h ' s dah bosan dah keje situ.nak cari keje yg lagi better.tapi dah berhenti dulu sblm dapat keje baru.nak rehat2 dulu.
    harap dapat yg lagi better.kalau tak , nik duk umah jea la..huhu

    susah la nak cari keje sambil bekerja ni.nak kena mintak cuti kalau nak pi interview.so baik berhenti dan kalau dah bersedia fokus tuk cari kerja baru :)

    ReplyDelete
  5. @Hnahdy bagi la peluang hubby jumpa bestfriend dia.takkan la asyik nak berkepit dgn isteri gak kan..haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org