Thursday, September 13, 2012

After 2 years


Assalamualaikum semua ..... (",)

phewwwww
 finally ... tinggal seminggu lagi sebelum tinggalkan tempat ni


sebelum ni rasa macam takde orang pandang pun kerja nik. rasa macam tak di hargai
tapi sekarang ni,  rasa terharu bila siap ada yang pujuk tak bagi resign. 
but sorry to say yea, my decision is final
tak boleh buat pusingan u-turn dah..* oh my english!

berdebar giler nak bagi surat resign dekat boss.cuba cari masa yang sesuai tuk bagi.
bagi masa budak2 opis semua dah balik.pastu terus jalan laju dan berharap boss tak panggil..hewhewhew
kali ni dah nekad...apa nak jadi jadilah sebab dah fikir sedalam-dalamnya dan percaya  rezeki Allah ada di mana - mana

rasa lega sangat bila dah bagi surat resign. rasa separuh beban dah hilang
tapi tipu la kalau sikit pun tak ade perasaan sedih kan. dah 2 tahun kat sini.banyak kenangan manis, masam, pahit dah di lalui kat sini
tapiiii perasaan gembira lagi banyak dari sedih..hewhewhew

thanks pada kawan-kawan yang bagi support
wish me luck and hope everything will be ok
rezeki manusia  lain2, setiap orang ada bahagian masing-masing
InsyaAllah, Allah akan memakbulkan doa setiap hambaNya yang benar-benar ikhlas

6 comments:

  1. CAM LEPASKAN BEBAN YG BERAT SGT KAN KAQ .. HEHEHE ..

    ReplyDelete
  2. rezeki pasti ade dimana2..
    kalo dh tekad, teruskan ajek..janji rs tenang..;)

    ReplyDelete
  3. betul nik stp org ada bahagian masing2... semoga Allah sentiasa tambahkan rezeki nik ye...

    ReplyDelete
  4. Takpe, you know yourself better. Rezeki Allah swt ni luas sangat, ada yang lagi baik tu ;)

    Good luck in job hunt! Ala, ada experience senang je nak cari kerja lain hehe.

    ReplyDelete
  5. selamat memulakan hidup yg baru... :)
    Gud luck ya :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^