Sunday, September 16, 2012

Ahmad ADAM Syukri


Assalamualaikum

air mata ni menitik bila tengok gambar Ahmad ADAM Syukri,
sayunya hati bila tengok baby  ADAM  menderita sakit di usia yang masih muda :( *wipe tears
berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.


be strong mama adik Ahmad ADAM Syukri. 
semoga ALLAH memberi kesembuhan dan kekuatan untuk terus berjuang
sama-sama kita berdoa supaya adik adam cepat sembuh. 
Aminnn 


Adam lahir secara vacuum pd 4/3/12 dan sewaktu kelahirannya adam keluar dalam keadaan flat dan kekurangan oksigen.scan mri pd 9/3/12 menunjukkan otak adam mengalami kerosakan yg amat teruk..adam tidak pandai menelan air liur dan bergantung pada mesin oksigen untuk terus hidup.adam juga perlu bergantung pd mesin suction krn tidak pandai menelan air liur untuk sedut air liur dlm rongga hidung dan mulutnya. Mata kanan adam mengalami injured,begitu jg dgn telinga sblh kanan yg tidak dapat mendengar krn krosakan pd bhgian dalam telinganya.
Doktor pakar otak mengesahkan adam akn terlantar seumor hidup dan peluang untuk berjalan dan hidup spt kanak2 normal mmg amat tipis.doktor pakar otak mengklasifikasikan kerosakan otak adam sebagai kematian saraf otak..

follow facebook untuk maklumat lanjut
Ahmad ADAM Syukri

NORAISYAH MD MALENA
LOT 432 TMN SUSUR JAMBU
LN JAMBU SELATAN
96100 SARIKEI SARAWAK

Mobile : 013-3439702

02040007292201 CIMB
161136331818 Maybank 
Noraisyah Md Malena

derma ikhlas korang di perlukan
 meringinkan beban ibu ADAM yang bercuti tanpa gaji untuk menjaga ADAM

Kebaikan yang pernah kamu lakukan dulu telah banyak selamatkan kamu daripada terkena lebih banyak musibah. 
Tak rugi berbuat baik.


10 comments:

  1. sedihnya harap keluarga adam tabah T__T

    ReplyDelete
  2. Rakyat Malaysia memang terkenal dengan sikap pemurah. Dengan keluarnya artikel ini insyallah ramai yang akan menderma.Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul.

    ReplyDelete
  3. @zila manaf sedih sgt tgk baby kecil ni.berat tol dugaan untuk family dia.moga family ADAM tabah kan :)

    ReplyDelete
  4. @Lina md. munirharap mcm tu la.dgr2 dah ramai yg tahu tentang ni.so harap ade la bantuan untuk family ADAM.

    ReplyDelete
  5. salam kenal nik ros..

    saya pun sebak bila baca kisah sebegini...

    doakan yg terbaik buat adik adam syukri

    ReplyDelete
  6. PUTUBAMBU : mmg sebak sgt. moga adik adam family sentiasa tabah :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^