Saturday, September 15, 2012

aktiviti di rumah


Assalamualaikum (",)

Morning..Happy Saturday.
tup tup hari ini hari sabtu sudah.start dah cuti 3 hari,dari arini sampai isnin.
seronoknya..mood cuti dah mari!hehe

cuti ni tak kemana-mana pun sebab hubby still lagi kat laut :(
so tak ade orang nak bawak kite jalan-jalan..kesian kan

tapi  tak apa, sebab arini misi kemas rumah dan bersih apa yang patut.
sejak akhirakhir ni, kemain malas nak kemas rumah
rumah pun dah macam tongkang pecah dah weehhhh..bersepah-sepah


asal balik keje je duk tercongok kat depan pc
sambil ber whatsapp dengan en hubby
heaven kan hidup. macam ni la hidup laki jauh uolsss...haha
memang pemalas yang sangat teruk jugak la

tadi pagi-pagi dah kemas rumah. lipat baju, sapu lantai.
tapi belum settle lagi, kain baju sebakul lagi tak cuci, dapur memang langsung tak start kemas lagi.huhu
jab lagi sambung kemas balik. skarang  it's time for makan! ehehe


k bye

6 comments:

  1. takpe...kemas slow2 nik... kdg2 bila kita tengok umah pas kita kemas,nampak cantik, bersih dan dan tu kita akan rase puas hati...

    ReplyDelete
  2. 1st time jenguk blog ni..salam kenal :)

    ReplyDelete
  3. @Haryati Faizal kemas slow2 dah ni.sebab fikir ct 3 hari duk umah jea.so abiskan masa kemas umah jea la ni.hehe

    ReplyDelete
  4. @puan.mila thanks sudi jenguk blog ni.salam kenal jugak :)

    ReplyDelete
  5. @dEdEQ dE wIshEs rumah kecik jea dik.rumah biasa2 jea.syukur ade rumah walaupun sewa jea..ehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^