Tuesday, September 4, 2012

bengang !


Assalamualaikum

mood saya kurang baik hari ini. .menaip dalam keadaan yang kurang ceria.
macam-macam berlaku buat emosi sangat tak stabil

yang buat lagi tak stabil bila fikir hal gaji
gaji bulan lepas dah dapat sebelum raya, tapi dapat separuh jea la
yang separuh lagi sepatutnya dapat selepas raya
tapi dah seminggu lebih masuk keje, gaji belum dapat lagi
dah brapa hari bulan dah ni.dah masuk bulan baru dah kot

still ade duit lagi . cuma macam tak adil la boss buat macam ni.
apa tujuan dia bagi lambat.mentang2 la company laki dia kan.suka hati mak tiri laki dia jea nak bagi gaji bila.huh
esok tak bagi jugak.nak kena pi serang la ni..nak kena dia ni..jaga la esok..huhu
* ermmmm...berani ker der...bini boss kot

** gambar muka terlebih suci la pulak...hahaha


hehe..saja nak mengadu kat korang sebab suami dah bosan nak dengar. isteri dia yang perasan comel ni membebel...ahaksss
k bye

psssttt
thanks sudi singgah baca blog ni
komen yang korang tinggalkan akan di balas secepat mungkin.


8 comments:

  1. SABAR KAQ SABAR ..

    SERANG JGN XSERANG ..

    HEHEHE ..

    ReplyDelete
  2. hihi...tajuk bengang tp gamba hepi pulak...takpe lah nik... bengang tu simpan dulu dlm ati...

    ReplyDelete
  3. Olor ciannyer... Xpe, dpt lmbt, lmbt abis.. Ekekek :p

    ReplyDelete
  4. @Kuman Chaos
    boleh sabar lagi.tapi bengang jugak la kan.

    ReplyDelete
  5. @dEdEQ dE wIshEs tak berani la nak serang.cakap jea lebih..hahaha..takkan la nak serang bini bos lak

    ReplyDelete
  6. @Haryati Faizal bengang dalam hati.tapi muka still kena senyum...hehe

    ReplyDelete
  7. @♥ ROS ♥ yea la.lambat dapat lambat la abis kan.kang dah dapat.beli la brg yg tak sepatutnya di beli..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^