Sunday, September 30, 2012

doakan mereka bahagia


Assalamualaikum (",)

kisah mereka dah masuk Harian Metro !!!
 lambat tol orang paper tahu, saya tahu lama dah kisah mereka ni..haha * tetiba jadi kepochi pulakkan
kalau korang yang ade instagram mesti korang dah tahu Apex dan Leuniey ni kapel.

tapi tak perlu la kita nak kutuk - kutuk mereka.
lantak la diorang nak kapel pun kan.
just doakan mereka bahagia

susah la manusia ni kan.
tak citer salah. dah citer  pun salah jugekkk


. Apek dan Leuniey.
sesuai ..sepadan..secocok..sekelate
Gomo Kelate Gomo

ehhhh... tetiba kannnnn

pstttt!!!!
do follow me @ intagram nik_ros

12 comments:

  1. AMIN .. HEHE .. XPE KAQNIK .. JADIK KEPOCEY YG BENDE BETOL . EKEKE

    ReplyDelete
  2. malas nk amik taw hal celebrity... pndai2 la dorg nk idup :)

    ReplyDelete
  3. Insyaallah, ada jodoh tak kemana kan? Sepadan, sedondon :)

    ReplyDelete
  4. oo da kuar berita ea?ceh tp sejak dia puts ngn elia ..Ms menyampah lak tgk si APEK nie huhu

    ReplyDelete
  5. @Haryati Faizal biarkan mereka bahagai.hak diorg tuk bahagia kan :)

    ReplyDelete
  6. @dEdEQ dE wIshEs yea la kan.baik kepochi benda btol kan.

    ReplyDelete
  7. @Syakir Rahman sis tak ade ambik tahu sgt pasal celebrity tapi dah keluar paper tu.terambil tahu gak la.hehe

    ReplyDelete
  8. @Irna ahmad yea la.kalau ade jodoh mmg tak kemana kan.doakan jea mereka.

    ReplyDelete
  9. @nurul wadiatul akak dulu pun penah gak menyampah masa Apek putus tunang tu.

    tapi fikir dah tak ade jodoh kan.nak buat mcm mana.pertunangan utk kita kenal hati budi.kalau dah tak serasi baik putus jea.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org