Tuesday, September 25, 2012

excited


Assalamualaikum (",)

minggu ni hari khamis pagi , my dear Hubby akan pulang.
Ya Allah .. excited sungguh nak jumpa suami ni
akan berdua kembali...yeay! (◠‿◠) ♥
 ada teman bergaduh dan bermanja nanti
rindu hubby sangat-sangat.


suami (◠‿◠) ♥

banyak perkara yang kami rancang untuk lakukan bersama-sama
 tiada orang yang suka berjauhan dengan suami.dan berjauhan dengan suami bukanlah sesuatu yang menyeronokkan.
2 hari rasa macam seminggu, seminggu rasa macam sebulan
masa ni lah akan rasa betapa penting pasangan dalam hidup kita
so bila dah jumpa , harus hargai masa bersama-sama kan

selalu ingatkan diri sendiri, ini baru berjauhan sementara.
macam mana kalau berjauhan selama - lamanya. tentu dugaan tu lagi berat kan?
rindu itu anugerah.rindu tu boleh jadi pemanis dah rumahtangga
at least saya tau suami saya ada dan kalau umur panjang kami akan berjumpa

tak nak sedih sangat sebab hubby bukan pi berperang pun
dia pi kerje. untuk isteri tercinta jugakkan
semoga perjalanan suami di lindungi Allah dan selamat sampai


isteri (◠‿◠) ♥

 pegang kata-kata ni

setiap ujian yang kita lalui adalah sentuhan kasih sayang dari 
Allah.



12 comments:

  1. AMIN .. SUKENYE BILE TGOK KAQ NIK SONOK .. ALHAMDULILLAH ..

    P JALAN PUAS2 ,, HIKHIK .. T WAT ENTRY ERK KAQ

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum wbt...

    =) betul..mmg susah berjauhan dgn suami..sofia fhm sgt rs tuh..doa byk2 semoga Allah permudahkan segala urusan dan dilindungi Allah swt..

    regards,
    Unsmiley

    ReplyDelete
  3. seronoknye tengok akak hepi2..hehe..

    have a great day ti ye=)=)

    suke ayt last ..copied!!..hehehe=p=p

    ReplyDelete
  4. apa yang berlaku ada hikmahnya... :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, ei..suke le tu...!
    pastu pi belayar lgi tak?

    ReplyDelete
  6. @dEdEQ dE wIshEs hehe...seronok la hubby nak balik kan.of course kena jln puas2..so pasni tak blh mengeluh penat berjalan la pulak kan.

    ReplyDelete
  7. @Isteri kepada Suami thanks sofia. kisah sofia buat akak bersyukur sgt dengan hidup akak.tak semua org kuat mcm sofia.

    ReplyDelete
  8. @nabila azmi boleh hea nak copy.silakan.akak pun copy dari yg lain jugak..ehehe
    akak lagi seronok sbb boleh happy2.ehehe

    ReplyDelete
  9. @Wawa Taslimanbtol...semua yg berlaku ade hikmahnya. so kena redha dan bersyukur

    ReplyDelete
  10. @Haryati Faizal suke sgt ni .ehehe
    keje hubby mmg mcm tu.turun sekejab jea.pastu pi laut balik.dia tak belayar pun.cuma dia keje kat kwsan minyak kat tgh laut jea :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org