Tuesday, September 25, 2012

full time housewife


Assalamualaikum (",)


hari ni masuk hari ke-4 menjawat jawatan sebagai fulltime housewife.
seronoknyaaaaa jadi fulltime housewife ni.
tak menyesal pun resign
maybe sebab nik ni jenis yang tak kesah pun duk terperap kat rumah

tapi tak tahu berapa lama dapat bertahan
skang still lagi okey sebab baru beberapa hari duk umah kannn
bila dah bosan nanti kita fikir la apa nak buat
sebelum sampai tahap tu kita enjoy dulu ..lalalala


22 comments:

  1. SELAMAT JADIK SURI RUMAH SEPENUH MASE KAQ ..

    ReplyDelete
  2. ohh.. dah jadi housewife full-time la ni ye.. selamat menjadi suri rumah.. :)

    ReplyDelete
  3. kak nik..potong kuku..hehe..ala...seronoknye tunggu hubby balik..jeles2...hehe...

    hepi2 selalu.=)

    ReplyDelete
  4. tahniah kak .. full time blogger la pekate ??

    ReplyDelete
  5. @Tulus Sweet keje tu dah makin membosan kan.nak cari keje lain lak..ehehe
    doakan sis dapat keje yg lagi better yea.boleh pi beijing jln2.

    ReplyDelete
  6. @dEdEQ dE wIshEs tq dik.dah 4 ari jd suri rumah.hubby blk baru btol2 jadi suri rumah.ehehe

    ReplyDelete
  7. @nabila azmi ala.nampak jea kuku akak panjang kan.tu pic lama.ehehe
    skarang kuku kite kaler merah dah..ehehe

    ReplyDelete
  8. @Sanji Ngatmi tq.tak blh la jd fulltime blogger sbb blog tak femes pun..huhu

    ReplyDelete
  9. best la. buleh goyang kaki, tak perlu sibuk2 nk gi keje pagi2....kan? hehehehehe.... jgn lupa isi SPA8 tau. mana tau dpt keje gomen nanti...hehehe... aii suggest jer...

    ReplyDelete
  10. selamat menumpukan and fokus kepada rumah dulu... tak la pening pasal kerja and hal rumah kan..
    apapun pilih lah yang terbaik..

    ReplyDelete
  11. heheeh motip letak gambar jari dgn cincin tu??

    jgn marah ya..mama sakat2 jer...
    mama pun kenkadang rasa suke nk duk umah je...tp rsnya seminggu tahan lg kot...kalo lebih....mau menyasorr gak...tp buat bisnness dr rumah pun ok gak kalo byk waktu terluang..

    ReplyDelete
  12. Sonok... Kkdg lg letih dr bkerja :) cuma xde income jer la... 100% duit suami :p tp itu sebenar tugas kita kan, full housewife...

    ReplyDelete
  13. hehe..aa la..ritu pakai inai kan2...kuku tamau pnjg tau..ti rotan kang...

    ReplyDelete
  14. @Arjuna Silvera yup btol.fokus pada umah tangga dulu.nnt kita fikir la mcm mana nak dapat kan keje lain.

    ReplyDelete
  15. @Mama Gee teringin jugak nak buat bisnes tapi tak tahu lagi nak buat bisnes apa.tapi akan di fikirkan.

    setiap entry kena ade gambar tapi kalau latak muka sendiri kan kata syok sendiri lagi.ehehe
    so letak jea la gambar tgn yg tak brapa nak cantik tu..huhu

    ReplyDelete
  16. @♥ ROS ♥ btol tu.kena harapkan laki la bagi duit skarang ni.ehehe
    suami kan kena tanggung isteri

    ReplyDelete
  17. @nabila azmi ok.baik lah.kuku dah tak panjang..ehehe

    ReplyDelete
  18. @Haryati Faizal setakat ni best lagi la.tak tahu akan dtg mcm mana..ehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^