Friday, September 28, 2012

Hari yang memenatkan


Assalamualaikum (",)



seperti biasa kalau hubby balik memang tak pernah nak melekat kat rumah.
banyak hal nak kena setel
pagi - pagi lagi dah keluar dengar hubby shopping barang rumah

mula -mula isi perut dulu yea
hubby rindu nak makan roti canai kat kedai mamak
so layan kan jea .


pastu berkejar ke Carrefour Puchong Utama beli barang rumah.
alang - alang dah ke sana terus bayar P1 Wimax.
dan upgrade dari 5 gb ker  15 gb . so internet dekat rumah makin laju..hewhewhew



lepas tu, kitorang pergi survey perabot untuk our room
dah lama sebenarnya nak beli tapi asyik tertangguh jea
dah hampir 3 tahun kawen baru terhegeh - hegeh nak  beli set bilik tido..huhu

hati dah berkenan sangat dengan perabot kaler putih ni
kalau dah berkenan tu memang nak sambar terus jea
hubby bagi pilihan yang lain pun still nak yang tu jugak. so acaner?

akhirnya  terpaksa lah en hubby mengalah. beli yang kaler putih jugak..yehaaa
senyum sampai ke telinga la si isteri  ^____^
walaupun harga dia sedikit melebihi bajet
sowie yea en hubby * kelip - kelip mata


masa  tengah survey tu ada berkenan dengan satu almari ni.
memang meronta2 dah hati nak beli jugekkk.
tapi kecewa bila tengok harga, RM 589 okey ...mahal sangat la untuk almari sekecil ni.


balik balik tu terus kemas bilik.
penat pun sebab ni la. kemas bilik sebelum  nak masukkan  perabot baru  :)

k la
itu saje kot.. nanti kalau ada nak cerita,  kita kasi cerita lagi yea
thanks sudi singgah dan baca blog kita :)



12 comments:

  1. yeaah intenet dah laju. online 24 jam la ni..hehe

    ReplyDelete
  2. amboi seronoknya~! :) bape bln skali hubby blk? skali skala leh shopping sakan...hihi

    ReplyDelete
  3. SHOPING SAKAN CIKKAQ KITE NI .. HEHE .. SEMOGE HEPI KAQ

    ReplyDelete
  4. tp kalau ada sesuatu barang yg baru, penat pun takkan rase penat kan? rase puas hati dan gumbira je...

    ReplyDelete
  5. wah...nanti org tak payahlah susah2 panggil eric deco rumah..panggil akak je...EK? huhu

    ReplyDelete
  6. suke lah baca blog sis !
    thanks for view blog sye yer :)

    ReplyDelete
  7. @Hnahdy setakat ni laju lagi la.syiokk jea bila guna ..hehe

    ReplyDelete
  8. @F a i z a h ' s ikut kerja.tak tentu bila blk.kalau keje byk lama la kat atas kapal tu :)

    ReplyDelete
  9. @dEdEQ dE wIshEs tak ade la sakan sgt.shppoing benda yg perlu jea.lgpun lama sgt tak shopping ni :)

    ReplyDelete
  10. @Haryati Faizal btol.penat pun tak kisah la.dapat brg yg kita dah lama nak kan.seronok yg lebih :)

    ReplyDelete
  11. @Tulus Sweet haha..akak plg tak pandai nak deco2 ni.mai letak jea perabot kat mana2 yg sesuai :)

    ReplyDelete
  12. @Izzah Azizah thanks jugak sudi baca blog sis yg biasa2 jea ni.kdg2 byk yg merapu sebenarnya..huhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^