Thursday, September 27, 2012

he's back


Assalamualaikum (",)
dan morning uolss!


yeayyy... i am soooo soooo happy
senyum sampai ke telinga  ^_____^
en suami dah balik ke pangkuan isteri tercinta ..ewahhhh.

long distance marriage macam ni la kan

bersiap - siap nak keluar makan.
k bye

16 comments:

  1. slmt berhoneymoon lah yer...ekekekee

    ReplyDelete
  2. seronok laa org yg tsayang dh balik.. hehe

    ReplyDelete
  3. alahai, sweetnye, mst byk citer nak dikongsi ngan hubby kan...

    ReplyDelete
  4. @jaakechik tak pi jln2 lagi.isnin nnt baru brct.tadi kuar jln2.apapun thanks :

    ReplyDelete
  5. @ejulz mesti la seronok.lama sgt dah tunggu org tersayang balik ni :)

    ReplyDelete
  6. @Haryati Faizal byk sgt benda nak ngadu ni.tak pe.hubby ct 3 minggu.so 3 minggu blh bermanja.

    ReplyDelete
  7. @dEdEQ dE wIshEs happy la dik.laki balik jarang2.mcm ni la.ehehe

    ReplyDelete
  8. @rahayu berbuah dah hati ni.lama sgt nak tunggu dia balik..ehehe

    ReplyDelete
  9. ceria jer wajah si isteri...
    slmt b'cinta

    ReplyDelete
  10. @MijaShidy harusla ceria.hubby yg di tunggu sudah pun sampai..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org