Wednesday, September 26, 2012

Hujan rahmat


Assalamualaikum (",)
and morning uols!

Alhamdulillah hujan rahmat di pagi rabu.
syukur.. masih bernafas di bumiMU ini YA ALLAH.


 memang syiook tido time ujan kan. sejuk je rasanya
tapi bagi yang bekerja , hujan tu satu cabaran la kan.
mesti rasa liat nak bangun pagi
tapi  bangun tetap kena bangun. kena keje yea uolss
jangan malas -malas okey 

bila hujan ni automatik rasa lapar
nak pi sarapan dulu.nanti sambung citer.

psssttt

syukur alhamdulillah .
suami dah selamat sampai ke darat.skarang dekat  kemaman lagi.
esok flight kul 6.40 pagi.
weee...excited. tetiba berdebar - debar..ahakkkss
* maaf termengada skit

k bye

20 comments:

  1. YEHHHAAA..mest hepi giler kan dpt jupe suami..hehe..;)

    ReplyDelete
  2. nik, kat kedah minggu ni tiap2 pagi hujan, petang pun.. mungkin hujan rahmatkan..

    ReplyDelete
  3. Salam..
    Jengah dan baca post terbaru kamu. Dtg dari page Blogging itu Seni. Pagi td mmg lebat hujan. Hehe..Semoga suami kamu selamat tiba. Have fun okay! =) Wassalam.

    ReplyDelete
  4. Ehem2 suami smpai time2 ujan ni.... Ekke...:p kt kedah pun ujan je seharian....

    ReplyDelete
  5. HUJAN MEMANG SYOK..
    AMBOI.. BERDEBAR KENAPA TU?

    EARNING DARI NUFFANG!!

    ReplyDelete
  6. tk sabar nak jumpe hubby la tu.... apapun, alhamdulillah sbb hubby nik dh smpi kemaman...

    ReplyDelete
  7. wah, seronoknya orang bila part suami nak balik.. hehehe..

    kalau hujan mmg selalunya liat sikit nak bangun pagi.. hehehe

    ReplyDelete
  8. sini pn hujan..hehe..eh nk g mana tu? ;-)

    ReplyDelete
  9. samalar..kat tempat husna dah 3 hari berturut-turut..
    sejukk~

    ReplyDelete
  10. al hamdulillah kata org alim hujan tu jundullah....yakni tentera Allah.... :)

    ReplyDelete
  11. @Nens Collection tak sabar nak jumpa suami ni.lama dah tak jumpa kan.excited dia lain mcm skit..haha

    ReplyDelete
  12. @Den
    kat tempat nik jrg ujan.tetiba bgn pagi tadi ujan.ujan rahmat la ni.hehe

    ReplyDelete
  13. @♥ ROS ♥ hubby samapi esok..esk jgn la ujan,nak kuar jln ni..ehehe

    ReplyDelete
  14. @nur
    berdebar hubby nak balik.lama dah tak jumpa ni.huhu

    ReplyDelete
  15. @Haryati Faizal dah lama tak jumpa.tu buat tak sbr tu,hehe..moga selamat la sampai kat umah ni nnt

    ReplyDelete
  16. @Zana Adieyza part suami nak blk la plg seronok.lg2 yg lama dah tak jumpa ni.

    ujan mmg liat sgt nak bgn.nasib baik tak keje.kalau keje ade gak yg lmbt pi keje ni.

    ReplyDelete
  17. @are_lin@yu sama la tempat kita kan.kebanyakan tempat ujan kot arini

    ReplyDelete
  18. @amalina husna kat tempat nik baru pagi tadi ujan.selalu panas jea.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org