Sunday, September 2, 2012

kemenangan dramatik


Assalamualaikum  (",)

kata peminat TRW.harus update pasal bola.walaupun sikit
Alhamdulilah..Syukur kpd Allah atas kemenangan TRW.

BANGKIT setelah ketinggalan 3-2 kepada ATM adalah perkara yang jarang-jarang kita lakukan.
Tak dapat dibayangkan… misi hampir mustahil untuk menang.
ATM memang bagus dan mereka berada pada prestasi terbaik hari ini.
Memang sukar, penuh dramatik dan mendebarkan! Namun, berkat kesabaran dan komitmen yang ditunjukkan oleh pemain, penantian akhirnya terbalas.

Masing-masing berpandangan sesama sendiri dengan wajah tersenyum riang dan terbit rasa bangga. KEPUTUSAN 4-3 INI MERUPAKAN HADIAH TERBAIK BUAT PENYOKONG DAN KAMI TIDAK MINTA LEBIH DARIPADA INI! TERIMA KASIH TRW!!!


pheww...nasib baik tak ada siaran langsung dekat mana-mana TV.
maunya gugur jantung tengok games macam ni.lagi2 bila melibatkan pasukan negeri sendiri.
semangat dia lain okey.kadang2 terlebih semangat..haha





No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^