Wednesday, September 26, 2012

Kurung Cotton


Assalamualaikum (",)

sekarang ni trend pakai kurung cotton, kan  ^__^
bukan saja murah tapi sangat selesa bila pakai
cotton yg bercorak polka dot dan stripe sangat la comel



nik try cari online . kain saja dah mahal. belum upah jahit lagi
kalau kat jalan TAR ni harga murah sikit
siap boleh beli baju kurung  cotton yang ready made lagi .

 maybe kena cari kat sana jugak la ni kan
nak beli yang macam kat bawah ni :)

corak polka dot + stripe 

corak bunga kecil


ker ade sapa2 tahu online butik yang jual cotton fabric dengan harga yang murah???
sila la share yea



10 comments:

  1. sy memang sangat not uptodate. jadi papehal sy mesti pakai naju cotton. huhu. cantik pun cantik

    ReplyDelete
  2. saya takleh pakai baju cotton. gemuk. :(

    ReplyDelete
  3. suke gak bj kurung cotton ni tp, tak penah beli online lagi lah...

    ReplyDelete
  4. cotton mmg agak mahal, huu.. tapi ramai yg kata best pakai, tak panas..

    ReplyDelete
  5. tgkla kat page ni..kot2 berkenan..

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.493400204004391.119437.100000032469437&type=3

    ReplyDelete
  6. @Tulus Sweet akak pun bkn jenis up to date sgt.tapi tgk kwn2 pakai nampak cantik jea.tu yg berkenan tu.

    ReplyDelete
  7. @Cik Jannah akak tgk org yg berisi pakai elok jea. baju kurung ok kot.sebab potongan dia tak ketat :)

    ReplyDelete
  8. @Haryati Faizal nik tak penah beli online.sebab mahal skit dari beli kat luar ni.ingat kena pi cari kat jln TAR jugak la ni

    ReplyDelete
  9. @Farah Zahid yg jual online mahal skit la.so kena cari kat kedai biasa jea la nnt :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^