Friday, September 21, 2012

Last day!


Assalamualaikum (",)
and hi uols.


hari ini last day kerja
seronok nak berhenti tu toksah cakap la  (◠‿*)
jasad saja kat office. otak dan jiwa dah melayang-layang ntah kemana-mana.

sebelum tu kena setel dulu mana-mana kerja yang tak siap lagi
after this i'm free,  yeahhh!!!
i will be a fulltime housewife , sampai bila tu tak tahu lagi la
so lepas ni tiada lagi waktu kerja, tiada lagi dengar rugutan dari customer, tiada lagi bebelan dari bos (◠‿◠) ♥

mira ♥ ♥ ♥

nadzia ♥

 i will miss my colleague. but i need to move on.hopefully dapat better offer lepas ni.
 takkan nak stay kat sini for the rest of my life .
lebih baik berhenti dari makan hati. yea dakk.ehehe

kawan2 jangan tiru saya yea..not good not good
dapatkan kerja dulu baru tendering resignation okey

Ya Allah.. Permudahkan segala urusan hambaMu ini.


Everything happens for a reason. 
That reason causes change. Sometimes the change hurts. 
Sometimes the change is hard. 
But in the end its all for the best.


10 comments:

  1. semoga murah rezeki u dear pas resign ni..;)

    ReplyDelete
  2. owhh....dah berhenti kerja. jadi fulltime housewife lar cam nie. takper2...janji suami sayang

    ReplyDelete
  3. alhmdllh..xpe..rezeki pasti ade di mana2...=)..

    fighting!!!..

    pasni bleh la jadi lagi expert masak..heheh..

    mis u kakak=)..

    btw..suke ayt last akak...nak copy=)=)

    ReplyDelete
  4. kenapa resign dear... ada masalah ker...btw.hope cepat dpt keje yg lebih baik yer...

    ReplyDelete
  5. @mizsfatima tak keje dah.sementara ni jadi fulltime housewife jea la.

    ReplyDelete
  6. @nabila azmi
    yup.akak percaya rezeki ade kat mana-mana.kena usaha lebih nnt.
    harap2 la dapat rajinkan diri tuk masak.hehe
    ayat akak yg last tu pun copy paste jea dik.boleh jea nak copy.

    ReplyDelete
  7. @jaakechik bosan dah kat tempat keje tu.so dari makan hati baik berhenti..hehe
    harap2 dapat keje baru yg lagi best nanti..ehehe

    ReplyDelete
  8. take dear..yakin rezeki ada di mana2..buat apa nak teruskan kerja di tempat yang kita sendiri tak selesa..i know that feeling :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,,, kakk nik..hahaha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^