Thursday, September 27, 2012

Lunch treat @ Secret Recipe


Assalamualaikum (",)

kali ni entry makan lagi, makan di Secret Recipe 
yang bestnya bila ada orang nak belanja kita. tak kan nak tolak pulak kan. rezeki tu
so today, i'm going to Secret Recipe with someone special..ahakss

jom layan beberapa keping gambar yang sempat disnap

LOCATION : Secret Recipe,Alamanda Putrajaya

menu pilihan saya

Oreo Milkshakes
first time order this drink. selalu order Ice Lemon Tea jea

Spaghetti Meatball Chicken

ini menu en hubby

 Fruit Punch

Nasi Goreng Satay


pastu kami tapau 2 jenis kek

Durian Cheese Cake
one of my favvy

Pecan Butterscotch
kek ini sangat yummy okeh 

oh yeahh!  great food for today
what a happy belly! ehehe

apapun thanks en Hubby sebab belanja makan.
 baru jea sampai pagi tadi terus ajak isteri makan sedap2..ehehe
macam tahu - tahu jea isteri dia teringin nak makan ni
lagipun dia tahu kalau nak suh isteri dia masak macam ni,
tunggu seminggu pun belum dapat makan lagi..opss

psttt!!!

Secret Recipe halal tau
sila semak status halal online atau SMS jakim. 
tapi kalau masih was was jugekkk sila jangan makan ..ehehe


16 comments:

  1. oreo milkshake ! feveret ika. weeeee ~

    ReplyDelete
  2. emm..dap emm...dap2!
    terliur ngn oreo blended tu..
    kek durian mcm sedapp..;)

    ReplyDelete
  3. sedapnye...ai..berselera nampak! yelah hubby ada depan mata kan...seronok lah...

    ReplyDelete
  4. nyum..nyum..
    sedapnyaa..terliur plak petang2 nie..:D

    ReplyDelete
  5. @MRS Rongoks akak pun suka.so akan jd feveret akak jugak..ehehe

    ReplyDelete
  6. @Nens Collection sedapppp..so nnt blh ajak hubby ke secret recipes yea.

    ReplyDelete
  7. @Haryati Faizal berselera la.org tersayang ade depan mata..heheharap bertambah la berat badan ni..hehe

    ReplyDelete
  8. oreo milkshake!!! Nomnomnom!!! ena suka sgt mkn kat secret recipes... huaaaa skrg dah lama tak makan, mengidam.. hukhuk

    ReplyDelete
  9. @✿Lady Ainaa✿ kalau dah tahap mengidam tu , kena pi mkn cepat2 la yea. ehehe
    byk piliham menu kat sana kan.rambang mata nak pilih..huhu

    ReplyDelete
  10. pecan butterscoth itu febret kami sekeluarga jgk, huhuhu sodapnyeee

    ReplyDelete
  11. Terliur nyer tgk oreo milkshake tuh... oh! no no no skrg tgh ON DIET!! sila abaikan air ituwww hahahahaha

    ReplyDelete
  12. @QUEEN of Heart sedap sgt kek tu.saiz la besar.tu yg best tu.puas la mkn walaupun 1 slice.hehe

    ReplyDelete
  13. @NugRuL SakuRa wah tgh diet yea.kena byk minum air masak la ni.nasib baik tak perlu berdiet..kena makan byk ade la..huhu

    ReplyDelete
  14. @dEdEQ dE wIshEs mkan sedap.selera la makan.lgpun dah lama teringin nak makan ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^