Saturday, September 22, 2012

makan free @ Pizza Hut


Assalamualaikum (",)
and morning uols.

jumaat semalam, hari terakhir saya di ofis.
bos dengan baik hatinya belanja saya dan semua staff makan di Pizza Hut. 
Alhamdulillah rezeki. sapa tak suka makan free kan?
tetiba rasa terharu  dan dihargai.auwww..
sebelum ni jarang boss belanja bila ade staff dia yang nak resign.
kira saya orang bertuah la ni yea * mata ke atas

here we are at Pizza Hut @OUG Plaza, Jalan Klang Lama



the menu

my girls !!!


meet my super best officemate, Mira. 
semua hal opis saya share dengan dia :)

gambar makanan yang sempat di snap

mushroom soup..feveret

oriental wing 

Spaghetti

 yeahhh..makan pizza orang belanja!
tak lah perlu risau dengan price. sebab boss yang belanja makan kan


ada lagi makanan yang kami order
 tak sempat nak ambil gambar disebabkan masing-masing dah kelaparan 

best makan ramai-ramai ni.
sampai licin okey..berbaloi bawak budak2 ni makan

apapun thanks banyak-banyak kat my boss sebab sudi belanja makan  dan meraikan saya.
moga murahlah rezeki boss ^__^




12 comments:

  1. wah best la. susah nak dapat bost yg baik hati macam ni

    ReplyDelete
  2. terliurrnya tgk...lama dah tak makan pizza...yg menu baru tu pon belom try lagik...

    ReplyDelete
  3. nik ! amboi. sedap tau. jannah suka sup je. heheh

    ReplyDelete
  4. @nida husna ntah la.naper tetiba boss baik hati kan..nak resign baru nak baik hati..haha

    ReplyDelete
  5. @Nyamuk Terbang sama la kita.mkn pizza ramai2 mmg syiokk kan

    ReplyDelete
  6. @zila manaf ala..boss belanja staff dia jea.ehehe

    ReplyDelete
  7. @jaakechik aritu pun try menu baru la tapi tak sempat nak snap gambar.tgh lapar masa tu :)

    ReplyDelete
  8. @Haryati Faizal yup.tgh bersenang lenang la kat rumah ni..ehehe...sambil2 menghitung hari utk hubby balik.

    ReplyDelete
  9. @Cik Jannah nik pun suka sup.kalau pi pizza hut sup yg nik abiskan dulu.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^