Sunday, September 23, 2012

ole - ole dari Sabah bah


Assalamualaikum (",)

dapat ole-ole dari Sabah lagi . sebelum ni dapat kerongsang dari Sabah.
kali ni dapat t- shirt Gunung Kinabalu tau uolss..

adik nik yang bagi. dia baru balik dari  Kota Kinabalu
 Alhamdulillah. tak yah beli t-shirt dah


congrat sebab berjaya menawan puncak Gunung Kinabalu
terima kasih daun keladi , lain kali boleh bagi lagi
hiks :)


9 comments:

  1. Salam kenal.... ^__^

    bestnya dpt ole2 dr sabah...teringin nak pi sana...tp xberkesempatan lagi.

    feel free to visit my new blog :)
    http://mrsnon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi smpai ke puncak gunung kinabalu. tp ada keinginan nk kesana :p

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt ole2 dari sabah..... hijua plak tu..cantik!

    ReplyDelete
  4. eh. ore kelate ko? laa baru perasan laa...jaa nak letak di bloglist kelate jaa laa kalu gitu...

    ReplyDelete
  5. beshnye... dapat baju free... dan besh jugak adik nik sbb sampai ke puncak kinabalu tu...

    ReplyDelete
  6. @♥ MRS NON ♥ salam kenal jugak :)
    sis pun teringin nak pi sana.pulau kat sabah kan cantik

    ReplyDelete
  7. @anis scha tinggi sgt puncak kinabalu tu.teringin nak tgk gunung tu dari dekat tapi kalau nak mendaki rasanya tak kot..huhu

    ReplyDelete
  8. @jaakechik selalu dapat t-shirt warna hitam jea.kali ni warna hijau.lain dr yg lain..ehehe
    yup.nik asl kelate.duk bachok..ehehe

    ReplyDelete
  9. @Haryati Faizal kalau dapat free mmg tersgt la best..ehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org