Saturday, September 8, 2012

Reception | Izreen Azminda + Muhamad Riza


Assalamualaikum semua ..... (",)

Gambar Majlis Resepsi  Izreen Azminda dan Muhamad Riza
Izreen  sangat cantik dari makeup hingga ke baju
gorgeous okey




 Antara baju pengantin artis Malaysia TERCANTIK!







super gojes kan mekap dia :)


berseri-seri wajah pengantin baru ni
























Mudah-mudahan pasangan ini di rahmati Allah, bahagia hingga akhir hayat 

gambar awesome dari


18 comments:

  1. COMEI3NYE PIC .. EEE .. TERINGIN .. HAHAHA

    ReplyDelete
  2. suka tgk bj dia.. simple sgt!! warna pun cantek..

    ReplyDelete
  3. Izreen ni sape ye sebenarnya?
    pelakon ke penyayi?

    hehehe :)

    ReplyDelete
  4. moga berkekalan hingga ke akhir hayat mereka :)

    ReplyDelete
  5. @Jajas kalau ade calon dah cukup syarat dah boleh kwen dah tu

    ReplyDelete
  6. @dEdEQ dE wIshEs comei kan.suka tgk pic pengantin comey2 ni

    ReplyDelete
  7. @eVa
    design baju dia simple tapi menarikkan :)

    ReplyDelete
  8. @nur
    pengantin baru mesti cantik punya.lagi2 bila ade seri pengantin tu

    ReplyDelete
  9. @Syazwan Che Deraman dia pelakon.sah2 jarang tgk tv ni kan..ehehe

    ReplyDelete
  10. @Fyfy Liew btol.kemas jea tgk rambut dia sanggul.

    ReplyDelete
  11. @NURUL NADIAH MAMAT yea.moga pengantin bari ni kekal ke jannah.

    ReplyDelete
  12. suka tengok izreen ni..comel jer..paling suka tengok sanggul rambut tue..comel sesangat

    ReplyDelete
  13. @mrs kayrul
    sanggul dia menarikkan.nampak kemas dan cantik :)

    ReplyDelete
  14. @cahayaituaku
    photographer pro sebab tu gambar cantik2

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^