Wednesday, September 5, 2012

shopping online memang syiok


Assalamualaikum semua ..... (",)

uissshh, mata ni gatal je tengok segala online shopping kat facebook. kan dah berkenan.
dah berkenan tu terpaksa la beli kan * geleng kepala kalau hubby tahu ni...haha

sayang beli sebab murah. hijab kat sini semua under RM80 jea. murah kan.dah la cantik2
lagipun ni semua investment yang berbaloi
* kelip2 mata kat hubby


DAHLIA.hijab
comes in 9 block colors

BLACK. GREY .LIGHT YELLOW .RED. TURQUOISE. LILAC
NUDE BROWN. PEACH. TIFFANY GREEN . PEACH


home made / own design
an exclusive lace half moon hijab
high quality soft chiffon material
1.5 metres long and covering neck up to chest level
plain and easily match with every garments
RM45

pemilik nya sangat gojes okey.
Elya Shazleen

nik pilih kaler GREY
sebab senang nak mix and match dengan semua warna baju
yang penting hijabnya menutup dada.

step by step cara untuk pakai DAHLIA.hijab


nak menarik lagi korang terjah la kat sini

 barang yang di order telah pun berada di tangan ku
 i like :)

bila dah beli tudung, maknanya kena beli baju baru.yea dak
kite dah beli baju untuk raya haji uolss..
errrr over kan baju raya haji pun ada hahahahahaaha
warna kuning okey.
ni pun beli online


ingat nak letak lace tapi stok lace hitam ni sold out lak.so terpaksa tukar plan.
buat design sebijik dengan kat bawah ni cuma tak guna lace.fikir dua tiga kali jugak nak letak riben ker tak.


pakai tudung uolss..macam sarat sangat jea kalau letak riben kat belakang.
tapi macam tak menarik la baju kalau tak ade riben kat belakang. sebab kain warna plain jea kan.
lagipun harga sama jea with or without riben.
so last2 letak button kat belakang.sama design mcm ni.
+ dengan Colourfull Stripe + Kain lipat depan (tidak terbelah)  .ehehe


beli baju ni gara2 tengok kawan baik saya pakai time raya aritu.cantik uolss
mak terus rasa nak order..haha


cik nina jangan marah yea.kita curi gambar awak yg cantik ni..auwww

baju ni custom made.korang kena bagi ukuran sendiri or hantar baju untuk di jadikan sample.
 boleh pilih kain nak kaler apa.macam2 kaler yang menarik ade.
boleh pilih design baju nak macam mana
nak hantar kain sendiri untuk di buat baju pun boleh.
senang nak berurusan dengan pemilik butik ni.tanya jea apa saja.ehehe

contoh design dan contoh warna kain yang menarik

Plain forest green + white colourfull polkadot


Dark Brown + Comb CottonLeopard Print



cantikkan.baju untuk ibu dan anak perempuan pun ade.


kalau korang berminat boleh terjah kat sini

ni bukan promosi berbayar yea. saya suka share page online shopping
senang untuk korang yang berminat nak beli. mana online shopping yang bagus harus saya introduce kan

pstttt !!!
untuk yang cakap saya kaki kikis tu
ni saya beli dengan duit gaji sendiri okey
tak mintak ngan  my hubby punnnn..ececece..* riak la pulak :)))


12 comments:

  1. cantiknya...tapi drpd sebelum raya smpai lah lepas raya asyik shopping je... *pengsan*

    ReplyDelete
  2. cantiklah nik tudung tu... dh liked pun kat fb...

    ReplyDelete
  3. AMBOI SIS .. SAKANNYE . HEHE .. MEMEY COMEI3 BLAKO ..

    ReplyDelete
  4. Wah! Cantik lah tudung tu. Baju pun cantik. Trima kasih sudi share :)

    ReplyDelete
  5. Wah cntik tudung.. :p best dah ade bju raya aji.. :)

    ReplyDelete
  6. @Nadia Azira pasni stop la.beli tuk raya haji dulu..ehehe..pasni tak kelam kabut.

    ReplyDelete
  7. @Haryati Faizal
    cantik.best la bila try pakai .tp takut jea tak sesuai dengan muka.tapi belasah jea la kan..haha

    ReplyDelete
  8. @dEdEQ dE wIshEs biasa2 jea dik.tak ade la sakan mana.pasni dah kena stop dah...

    ReplyDelete
  9. @Fyfy Liew ur welcome.sis mmg akan share benda yg bagus.bg info tuk orgbyg suka shopping.

    ReplyDelete
  10. @♥ ROS ♥ tudung mmg cantik.tapi tuan blog pakai tak tahu la cantik ke tidak.haha
    nak dekat raya nnt tak yah dah ari...hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^