Saturday, September 29, 2012

tak sabar


Assalamualaikum (",)
happy and fun weekend uols !!!

Alhamdulillah. di beri rezeki untuk berholiday lagi.
dah plan dengan en hubby nak cuti - cuti malaysia
ni consider as honeymoon jugak la sebab masih berdua kan..hehe!


(◠‿◠) ♥ 

kaki dah ter gedik - gedik tak sabar nak jalan - jalan , cuci mata tengok tempat orang 
lama dah tak pi bercuti dengan hubby. our last holiday dekat Pulau Pangkor
kali ni kami pilih Melaka.

yea Melaka lagi..hewhewhew
seriously, suka sangat kami dengan Melaka. tak tahu kenapa.
maybe sebab banyak bangunan dan senibina menarik dekat sana
kalau yang suka bergambar tu memang syiokk la kan ^___^

lepas tu,  terus balik ke Johor rumah in law dekat Simpang Renggam
en hubby kan tak sempat nak sambut puasa dan raya dengan family
bagi peluang la anak bongsu manja nak jumpa mak ayah dia pulak yea

sapa2 orang Melaka  or pernah ke Melaka?
boleh tak suggest tempat menarik yang harus kami pegi?
maybe tempat tu tak femes pun tapi menarik bagi korang?
share plsss

psssttt!!!
cepat la Isnin
tak sabar nak bercuti ni
harap tak ade apa -apa halangan kali ni :)


12 comments:

  1. Melaka eh..hurm..dataran pahlawan, eye of Melaka. Rumah tradisional..takpun akak dtg n9, marilah tengok2 Nilai....shoping2 sana, dah dekat dah ngan melaka tu :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya nak g holiday! Tengah planning nak g holiday berdua juga ni hehe. Nanti update holiday kat Melaka tu k! :)

    ReplyDelete
  3. bestnya holiday.. p bercuti bila? melaka best tau. tengok entry ni

    http://onitsukahana.blogspot.com/2010/12/melaka-beesst.html

    ReplyDelete
  4. waw seronoknya masih berkesempatan ber'honeymoon berdua...sy xsempat pun...huhuhuhu...rindu jgk sbnrnya nk jalan2 berdua je...hehe :D apa2 pun slmt berhoneymoon ek! ^_^

    ReplyDelete
  5. AKAQ .. BESHHH .. NAK IKUT . HAHA ..

    EH .. SIMPANG RENGGAM ?
    DEQ PERNAH PREKTIKEL KAT KLINIK DESA SITU HARITU .. NGEE~

    ReplyDelete
  6. Kalau dtg melaka jgn lupa try asam pedas power.me bodoh and me sup tengkera....kalau tempat kat melaka nj yg best naik river cruise...

    ReplyDelete
  7. @Tulus Sweet akak dah penah pi Nilai beli brg rumah..mmg syiokk abis la.lg2 kalau ade duit.blh shopping sakan :)

    ReplyDelete
  8. @Zahira wah.bagus2 .planning holiday jugak jea.
    akan di update nnt kisah di Melaka :)

    ReplyDelete
  9. @Hnahdy arini ni sis pi bercuti
    thanks.sis dah baca entry tu :)
    mcm2 tempat menarik boleh pi kan.

    ReplyDelete
  10. @F a i z a h ' s tak pe.lagi best sebab boleh jln berempat.lagi meriah bila dapt pi holiday

    ReplyDelete
  11. @dEdEQ dE wIshEs nak ikut jom..jumpa kat Melaka..ehehe

    simpang renggam tu umah family mertua akak.akak tahu klinik tu :)

    ReplyDelete
  12. @rahayu tak penah try me bodoh.mcm mana la rupanya kan.kena try gakkan.
    yg penting nak try cocunat shake kat klebang.femes katanya kan.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org