Thursday, September 6, 2012

The Solemnization | Izreen Azminda + Muhamad Riza


Assalamualaikum semua ..... (",)

kalau korang perasan,  entry nik di blog ni ade berkenaan majlis perkahwinan. terutamanya di kalangan selebriti. kalau musim nikah kawen, blog di penuhi gambar kawen  jea la.
lebih baikkan dari buat entry gosip2. yea dak..
sejuk jea hati tengok gambar orang kawen ni. ehehe

kali ni usha gambar pernikahan pelakon Izreen Azminda dan suaminya,  Muhamad Riza 
sebelum majlis akan nikah, kita layan gambar Pre-Wedding shoot by Colourfulphoto team, 
 jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan mereka








Izreen dalam majlis khatam al-quran.. =)




majlis pernikahan




serba biru...nice colours!
























gambar awesome dari 



12 comments:

  1. Cantik gambar kawennya kan?Kedua mempelai pon lawooooooo

    ReplyDelete
  2. chantek!!
    last pic sgt sempoi..suka suka suka!!

    ReplyDelete
  3. SWEET SWEET SWEET ..

    BILE TGOK3 KAN ..
    RAMAI GAK PENGANTIN PILIH KALER BIRU ..
    ^_^

    ReplyDelete
  4. suka sangat izreen ni, kalau berlakon memang menjadi lakonannya.

    cun pre wedding dia!

    ReplyDelete
  5. Owwhhh .. Sooooo sweeeeeeeeetttt >___<

    ReplyDelete
  6. @Haryati Faizal tuan comel.kalau make up lagi comey.hehe

    ReplyDelete
  7. @♥♥azatiesayang ♥♥
    kan.sepadan jea mereka berdua.moga bahagia la kan

    ReplyDelete
  8. @liza♥aufa btol.dia kalau berlakon mmg bagus.nampak real la.lagi2 berlakon jahat. kelakar pun okey.suka tgk dia jd tomboy dalam drama jangan ambil padang kami

    ReplyDelete
  9. @AdiaLuze sweet jea kalau tgk gambar pengantin.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^