Saturday, September 1, 2012

tissue mask


Assalamualaikum  (",)

aritu pegi  watson, rembat beberapa jenis mask jenama PUREDERM


mask keluaran dari korean
hanya sempat try 2 mask 

# Purederm Aloe Collagen Mask
#Purederm Pearl Essence Mask


lepas guna rasa lembut je kulit muka. sejuk jea rasa bila dah melekat kat muka .
boleh buat kita relax dan tenang
leaves skin glowing so boleh bajet da cun la konon
bau pun best
tak ade allergic reactions kat kulit nik. so nanti boleh beli lagi :)
senang nak guna, sebab tak perlu bancuh and sapu kat muka.guna tissue mask ni korang tempek jea kat muka. dah siap, tanggalkan jea.

Cara penggunaan :
-  cuci muka bersih dulu sebelum letak tissue mask ni.
- And then boleh pakai maskkat muka.
- biarkan mask dalam 15 ke 20 minit and then baru tanggalkan
- lebihan cecair dari tissue mask ni, nik biar kat muka sambil massage muka secara lembut .biar lebihan cecair meresap dalam kulit :)

ade 2 mask lagi yang tak cuba
* Purederm Mineral Water Collagen Mask
* Purederm Lavender Collagen Mask

nik pakai tissue mask ni seminggu sekali jea
kulit muka tak brapa nak cantik, so kena jaga la sikit kan
harga murah  RM5.90 / 1 keping
boleh d beli di Watson , Guardian

Thanks again for visiting my blog and reading my posts.


 

5 comments:

  1. ermm...lama dah tak membelai muke ni, asik buh mekap je...dulu ms anak dara benda ni adalah wajib, asal cuti je msti buat, bl dah kawen, ada anak...cam tak sempat je... nak kene buat balik la...

    ReplyDelete
  2. PE FUNGSI MASK ERK KAK ? HEHE . XPANDAI NK PAKAI N TKUT NK MENCUBE

    ReplyDelete
  3. amboi. sekeping 590 sen. nampak gaya tuan blog kena cuba dua lagi lar :)

    ReplyDelete
  4. Waaa rajinnye beli mask..nti nak try jugakla..mcm best je bace entry sist nih..hee..Happy Eid Mubarak sist:)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^