Thursday, September 20, 2012

Update!


   Assalamualaikum (",)

dah 2 hari tak update blog.
walaupun tiap hari mesti buka blog tapi keinginan nak menaip tu takde
plus tak ade perkara menarik punn nak citer  (◠‿◠) ♥

thanks pada yang sudi jenguk dan baca blog yang tak seberapa ni.
thanks juga pada yang sudi jadi follower saya  (◠‿*) .. korang sangat sweet

tak sangka ex opismate saya pun baca blog saya..auwww..malu seyyy
blog ni ade silent readers rupanya
dah la ter cerita hal  boss kesayangan korang kan.* mata ke atas

kat opis tu , tak ade sapa pun tahu saya ade blog.
sebab saya memang tak update link blog dekat facebook.
lagipun saya create satu lagi akaun facebook khas untuk saya dan blog. ecece
segan pulak bila kawan-kawan tahu saya ada blog. serius rasa segan
sebab blog tak best macam blog orang lain.
entry buat ikut suka hati  jea, rasa macam ntah apa2 jea bila baca balik ..haha



minta maaf sangat - sangat sebab tak sempat nak blogwalking dan reply komen korang
nanti ade masa free, nak blogwalking puas2 sebagai ganti korang jenguk blog ni yea

apapun moga Allah murahkan rezeki semua


2 comments:

  1. Olor best pe blog dia :) jgn segan2 yer.. Kikiki... Nnt free leh bw.. Ros pun ade masa free bru leh bw... :)

    ReplyDelete
  2. @♥ ROS ♥ blog nik biasa2 jea.tak ade yg menarik pun.terharu jugak la bila ade yg baca dan komen :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^