Sunday, September 16, 2012

weekend yang membosankan :-|


Assalamualaikum

huuh… hujung minggu datang lagi.hujung minggu korang buat apa? 
nik macam biasa , hujung minggu yang membosankan.terkurung jea di rumah
dah la my weekdays pun bosan dengan my daily work.

harap minggu depan tak macam minggu ni la kan.
menghitung hari nak berhenti keje. dah boleh menghitung hari dengan jari dah
tinggal 4 hari jea lagi. weeeee...tu buat tak sabar tu..cepat la masa berlalu :)
plus hubby akan balik minggu depan.
mahu berjimba sakan lah minggu depan dengan en hubby
bahagianyee.

tengah bosan-bosan tu, tertengok la rancangan Mad Markets kat TV9.
blogger/model HanisZalikha jadi pengancara.episod pertama ada Maria Elena .
diorang ke Melaka.
yang nik tengok tu rancangan ulangan. siaran Mad Markets sebenarnya setiap hari rabu pukul 10.30 malam.



diorang tunjuk tempat menarik tuk shopping dan makan.
macam tau2 jea saya nak ke Melaka minggu depan dengan en hubby.
akan cari tempat yang korang suggest tu minggu depan..ehehe
mereka stay kat The Stable Melacca. terus google tempat tu sebab nampak sangat menarik dekorasi kat situ


Facade

Living Room

Bedroom

harga : 
Weekdays (Sunday to Thursday)
RM300 nett

Eve of public holidays, public holidays
and weekends (Friday and Saturday)
RM380 nett

Address:
No. D, Jalan Hang Kasturi,
75200 Malacca
Malaysia

 tempat cantik, harus harga pun cantik.
tapi masih mampu lagi kan kan
so sapa nak ke Melaka tu boleh la stay kat sini.

tadi sempat mengadu kat hubby..bosan kat rumah. lama dah tak jalan-jalan
*ceeehhh..nak bermanja la konon..ehehe
tapi tengok apa dia balas


ok ..fineeeee
buat lawak erk...weeeek! :)

apa pun happy weekend uols!! :)
moga weekend korang tak sebosan weekend saya..huhu


4 comments:

  1. HIHIHI .. SWEET ..

    SELAMAT BERCUTI NNTI KAQ

    ReplyDelete
  2. @Tulus Sweet tempat tu mmg cool.kalau ade bajet boleh la duk stay kat situ :)

    ReplyDelete
  3. @dEdEQ dE wIshEs
    minggu depan akak cuti.tak sabar dah ni.rasa malas jea nak pi keje..ahaha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^