Monday, September 17, 2012

yang simple aje


Assalamualaikum

bila datang malas apa pun tak boleh.
so arini masak simple jea.but simple simple pun my feveret tau.hubby pun suka
masak apaaaaaaaaa

taraaaaaaaa

ayam masak kicap..haha
 maklum lah masakan org bujang.simple sudah.

serius. nik memang tak pandai masak * pengakuan ikhlas ni
orang nak kawen, kita pun nak kawen, tapi bab masak - memasak failed.ehehe
bertahun - tahun kawen cuma reti masak yang basic je

nanti dah jadi suri rumah sepenuh masa ,
so tak ada alasan tak sempat nak blaja masak dah..huhu
nasib baik la dapat laki yang tak cerewet bab makan
isteri dia tak masak pun dia tak complaint..bagus tak perangai??? ekeke

so bersyukur la nik oooi dapat laki macam tu
kalau laki lain, ntah-ntah dah kena terajang dah kot..
dah la tak pandai masak satu hal, malas pulak tu..huhu

ampun suami ku..nanti sayang blaja masak sedap-sedap untuk B yea

k bye

18 comments:

  1. ni yang lemah ni. kawin mesti kena masak ke..hehe

    ReplyDelete
  2. Simple pon sodappppp..peberet anak2 Ksu ni...

    ReplyDelete
  3. Simple pon sodapppp...peberet anak2 Ksu gak ni...

    ReplyDelete
  4. sedap..hoho.. on diet.. sdih tol.. :(

    #kwn siswi ckp siswi ratu msk kicap..haha

    ReplyDelete
  5. xpe kak..kita kan da ade internet..
    tanya resepi dr mr. google aje la :)

    jom lawat blog kite..
    komen2 ye :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum :D
    Walaupun simple tapi sedap! Kak Lin pun suka Ayam Masak Kicap..

    ReplyDelete
  7. Yang ni mmg feveret... Smpai anak pun ros ajar makan..hahhah :) ros pun xpndai masak mklumlah kawen lpas spm, tp asben selalu beli buku suh blaja... :p kekeke

    ReplyDelete
  8. sy pon ms kawen x pandai masak pon..tp sbb duk ngn mentua..kene jgak blajar..malu kalo x reti..skang x reti jgak..tp okeylah dr dulu..hehe

    ReplyDelete
  9. samalah... masih dlm proses belajar memasak sket2...hihihi

    ReplyDelete
  10. @Hnahdy kena pandai la sikit.kang nanti kebulur suami tak makan..haha

    ReplyDelete
  11. @suterazen feveret nik dan suami jugak...senang nak masak.huhu

    ReplyDelete
  12. @cinta siswi wah..ratu masak kicap tu.mesti mcm2 masakan kicap dah siswi try kan

    ReplyDelete
  13. @nur azian
    kan.byk sgt kemudahan skarang.senang nak blaja masak.tgk resepi dalam internet jea :)

    ReplyDelete
  14. @LinRosly yg simple jea nik tahu masak.kesian kan.nt nak kena byk blaja lagi ni.ehehe

    ReplyDelete
  15. @♥ ROS ♥ bagusnya suami ros.siap beli buku resepi suh blaja masak ni.skarang mesti dah teror kan :)

    ReplyDelete
  16. @Nens Collection
    belajar dengan mak mertua tu.mesti skarang dah expert kan

    Haryati Faizal : ok.sama2 la kita blaja masak yea.skit2 lama2 pandai la tu.yg penting kena rajin kan.kalau mls mcm nik ni sampai bila pun tak pandai..haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^