Friday, October 19, 2012

3 minggu yang membahagiakan


Assalamualaikum  (",)

this is a special entry for someone special

terima kasih untuk 3 minggu yang awesome ni .. sayang happy sangatttt
terima kasih sebab bawak sayang pi cuti Melaka, jalan - jalan  kat johor,
belanja saya shopping barang yang saya suka
yang penting dapat makan macam - macam.







mungkin ni benda biasa bagi korang..hehe
tapi pada nik ia sangat la bermakna . gua touching beb..haha
sebab tu terasa bila hubby tak ade, sunyi jea
dah tak ade sapa nak borak dan layan kerenah saya yg comel ni..hahaha..
muntoh hijau korang baca erkkk

buat b
moga jarak ni sebagai pengikat dan pemanis hubungan kita. 
saya sayang awak. ye awak sorang je
balik nanti kita pegi bercuti lagi yea

Thank u so much to en Hubby!

Alhamdulillah, saya ada suami yang baik.
saya nak bina sebuah keluarga yang bahagia bersama dia .
 awak awak semua, doakan kami yea  ^__^



20 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhh besz nyer sis huhu

    ReplyDelete
  2. alamak! sedihnye... waaa...
    semoga kebahagiaan akan berkekalan ye..nik

    ReplyDelete
  3. Sweet sgt sist..InshaAllah doaku sentiasa mengiring..kekalkn kebahagiaan yg seperti ini..semoga menjadi isteri solehah sist:) Ameen~

    enjoy tgk gmbar2 dlm entry nih ^^,

    ReplyDelete
  4. wah untong la dpt bercuti, makan sedap2. sabo ye , husband awak g cari rezeki nanti balik leh g nimun ag :)

    ReplyDelete
  5. Wahhh!! memang kenangan terindah ni :) Sweet :D

    ReplyDelete
  6. amin...moga berkekalan hingga ke syurga insyaALLAH :)

    ReplyDelete
  7. ada pon pic asben dia..hehehe... btw, semoga jodoh anda berdua kekal yer...amin....

    ReplyDelete
  8. tentu sedihkan ..takpe sementara

    ReplyDelete
  9. @Cik Ain best la time hubby ade.blh request mkn mcm2.hehe

    ReplyDelete
  10. @Haryati Faizal sedih gak la.uwaaa..tapi nak buat mcm mana.hehe
    apa pun..thanks yati :)

    ReplyDelete
  11. @liza♥aufa tak pe.bila hubby balik harap2 boleh pi bercuti lagi.so kena sabar la menunggu walaupun rasa mcm lama jea..hehe

    ReplyDelete
  12. @Myra Jay kenangan terindah untuk 3 minggu ni.hehe

    ReplyDelete
  13. @~didiey~ thanks.insyaAllah, semua suami isteri kalau boleh nak berkekalan hinggah ke jannah.so kena usaha kekalkan dari skarang :)

    ReplyDelete
  14. @jaakechik pic lama tu.sebab tak ade pic baru.huhu

    ReplyDelete
  15. @rahayu sedih gak la.tapi tak pe la.kali ni pegi sebulan jea.dulu 2 bln boleh bertahan jea..ehehe

    ReplyDelete
  16. hambuii, dah kena bawa jalan jalan oleh org yg tersayang ye. cecece

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena la bawak jln2 sebab nak kena tinggal sebulan ni..hehe

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^