Thursday, October 18, 2012

3 minggu


Assalamualaikum (",)
and good morning uols


pejam celik, pejam celik, dah 3 minggu hubby cuti.  cepatnya masa berlalu
 so masa untuk kembali bekerja
sebelum tu nak kuar dating sekejab dengan hubby .
 hari ni last day keluar berdua-duaan sebelum dia outstation. 

k bye

20 comments:

  1. have a nice day!..selamat berdatim..

    ReplyDelete
  2. tak pe, pasni pejam celik pejam celik balik la husband awak tu hehe

    ReplyDelete
  3. amboi, bercuti sakan.. hihi.. selamat semuanya.. :)

    ReplyDelete
  4. sedihnye... takpe abiskan arini tuk bersama hubby tau...

    ReplyDelete
  5. Amboi seronoknya dia berhoneymoon ye...hehe...xpa2 nti hubby blk lg ye jgn sdeh2 :)

    ReplyDelete
  6. alolololo, kesian dia, dah last nak date dengan pakwe ke? hihii

    ReplyDelete
  7. nik comey hr nih... blouse tu pn t'sgt cantek, kja suke

    ReplyDelete
  8. nik comey hr ni... yg pentik baju tu,b'kenan la tgk

    ReplyDelete
  9. @liza♥aufa harap2 cepat la masa berlaku.tak pe.harap project kat sana cepat siap :)

    ReplyDelete
  10. @Farah Zahid cuti 3 minggu jea.rasa sekejab jea..hehe

    ReplyDelete
  11. @Haryati Faizal sedih jugak la. so kena spent masa btol2.hee

    ReplyDelete
  12. @Faizah^Ramli hubby balik nnt pi honeymoon lagi..hehe

    ReplyDelete
  13. @Shasha Yacob last day la.pakwe kena keje pulak la.sapa nak bagi makan kalau pakwe tak keje..ehehe

    ReplyDelete
  14. @MijaShidy nik biasa jea kak.tak comey langsung..hehe
    apa pun.thanks kak :)

    ReplyDelete
  15. @jaakechik tak ade la romantik mana.biasa2 jea.keluar berdua, kira dating la jugakkan..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^