Sunday, October 28, 2012

adik - adik saya

Assalamualaikum  (",)



adik - adik  saya
saya ada 4 orang adik. kesemuanya perempuan.
dah besar . dah boleh kawen dah kecuali adik bongsu saya.
tak boleh kawen selagi tak abis belaja

Alhamdulillah ... syukur dikurniakan ramai adik.
saya bahagia. terima kasih Allah  
♥ ◕‿◕ ♥

22 comments:

  1. wa...best ada adik beradik perempuan..
    saya sorg je ppuan then slalu kena buli dgn abg n adik lelaki...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok gak tu. jadi anak pompuan kesayangan la ni.
      buli diorg balik..haha

      Delete
  2. huhuuu...akak, ada 4 adik pempuan~
    saya, ada 3 akak pempuan~
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti best kan. akak ade sorang jea kakak.pastu ade sorang kakak ipar.
      seronok ade kakak ni.

      Delete
  3. yg 1st tu mmg sejibik!!
    bderet la menantu lelaki mak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.berderet la menantu lelaki
      meriah la rumah nnt :)

      Delete
  4. best kan ramai adik beradik..kita ada sorang jer adik ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sgttt. lagi2 bila semua dah besar ni :)

      Delete
  5. Alhamdulillah sama la MJ ada 4 orang adik, 2 lelaki 2 perempuan :)

    Ni semua pompuan mesti meriah kan ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang meriah la umah kalau semua berkumpul sekali.hehe

      Delete
  6. WAH .. COMEL3 LA ADIK2 AKAK .. HEHE .. YG BUNGSU CUTE JE ..

    DEQ LG RAMAI .. 8 POMPUAN 1 LAKI .. HOHO

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai nya deq. 9 org yea. lagi meriah tu.

      Delete
  7. muka adik2 nik semua tak sama kan? mungkin ada yg ikut muka mak@ayah nik kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai yg cakap mcm tu. kami adik beradik muka tak sama. tapi ade yg cakap kalau perati btol2 kami ade jea persamaan..hehe

      Delete
  8. Replies
    1. biasa2 jea semuanya :)
      kang puji cantik kembang lak hidung diorang..haha

      Delete
  9. Replies
    1. terima kasih la. ade gak yg puji adik2 nik comel..hehehe
      harap bila diorg baca ni , tak ade la bahagian2 badan meraka yg kembang..huhu

      Delete
  10. Nik ros, penah tak masa kecik2 dulu terpikir..'bestnya kalo adik badik laki gak'..? Share la sket. Saya ni lengkap ada kakak, abg n adik laki pompuan.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nik ade abang tapi jarak umo jauh.so tak rapat sgt masa kecik.dah besar baru rapat :)
      bestnya ziha , semua ade,,hehe

      of course la penah terfikir, kan best kalau ade adik lelaki kan. tapi nak buat mcm mana.tak ade rezeki nak dpt adik lelaki. tapi insyaAllah.aka dapat adik ipar lelaki nnt kan :))

      Delete
  11. semua perempuan? sekali tgk macam sebaya jer umur..hihi..sama2 cantik pulak tuu.. beruntung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik nik semua pompuan. tu la. kalau sekali tgk memang la nampak sebaya. jarak umo tak beza sgt pun :)

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^