Monday, October 15, 2012

akhirnya


Assalamualaikum  (",)

Pencarian kami berAKHIR di sini.
tak guna kalau kami saja yang beria dan excited nak jumpa tapi pihak sebelah saya mencari macam - macam alasan untuk tak nak jumpa. sedih dan terkilan bila keadaan jadi macam ni .
kami bukan nak duit pun * maaf ter emosi skit

kami just nak jumpa. nak jalinkan hubungan yang tak pernah terjalin.
dah lebih 29 tahun. anak mana yang tak nak lihat wajah ibu kandung sendiri.
maybe yang tu anak yang tak ade perasaan kot.

jangan risau. kami takkan ganggu kehidupan orang lain. lagi - lagi kehidupan mak mertua yang sedang bahagia dengan suami dan anak - anak tersayang .
sebab kami jugak ade family dan kehidupan kami sendiri. 

InsyaAllah, walaupun tak dapat berjumpa saya akan sentisa sedekahkan Al - Fatihah untuk kedua mertua saya.
berdoa semoga arwah ayah mertua tenang disisiNYa dan semoga mak mertua bahagia bersama family.

kami berusaha untuk redha, saya percaya ada hikmah disebalik semua yang berlaku.
barangkali Allah ada perancangan yang lebih baik untuk saya dan suami

buat my Hubby,


bertabahlah wahai suamiku, mungkin ini ujian buat awak
saya berjanji yang saya akan sentiasa ade di sisi awak saat susah dan senang.
we need to move on. masa dan hidup  kita terlalu berharga untuk dibazirkan
kita kena hargai apa yang telah kita miliki

10 comments:

  1. Kecian asben nik.. Bertabah yer.. Sampai hati diorg tu.. :(

    ReplyDelete
  2. sedihnye nik...
    takpe mungkin betul kata nik... ada hikmah disebalik kejadian ni...
    sabar ye...

    ReplyDelete
  3. All the best!,. Insyaallah amin...

    ReplyDelete
  4. @Arjuna Silvera harap2 mcm tu la.ade la hikmah tuk apa yg berlaku ni.

    ReplyDelete
  5. @♥ ROS ♥ yg kesian en hubby la.nak gak dia tgk ibu kandung dia.tapi org kat sebelah sana mcm cari alasan jea.

    ReplyDelete
  6. @Haryati Faizal mmg sedih.tak pe la. percaya pada Allah.kalau dia bg jumpa, insyaAllah susah mcm mana pun akan jumpa jugak :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^