Thursday, October 25, 2012

Apek dan Leuniey dah nak nikah Disember ni


Assalamualaikum  (",)
Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai Apek akan menamatkan zaman bujang bersama gadis pilihannya yang juga seorang model,Nur Eilunie Natasha Nazri atau lebih dikenali dengan Leuniey pada Disember ini.

Berita gembira itu disahkan oleh bapanya,Che Mat Hussain yang pada masa kini sedang sibuk membuat persediaan perkahwinan tersebut termasuk urusan di antara keluarga kedua-dua belah pihak.
Utusan Melayu (M) Bhd
Alhamdulillah.. cepat - cepat kawen
jauhi maksiat dan  perkara yang boleh bawa fitnah :)


personally nik suka both of them
kalau sapa follow instagram diorang
mesti tahu cerita tentang diorang.
diorang tak tunjuk sangat yang diorang ni loving couple 
ayat pun macam kawan - kawan biasa jea 

 pada yang tak suka diorang
be relax and respect okey :)


18 comments:

  1. playboy kawin juga akhirnya..tahniah

    ReplyDelete
  2. dah agak mesti bersatu gak dorg ni..lps tgk iklan minyak wangi simplysiti..tahniah and Sya doakan dorg selamat mendirikan masjid dan rumahtangga aman bahagia..amiin~

    ReplyDelete
    Replies
    1. jodoh diorang la tu kan.
      so sama2 la kita doakan yg rumahtangga yg bakal di bini ni berkekalan :)

      Delete
  3. Replies
    1. anak diorg mesti comel.sebab mak dan ayah comel jea..hehe

      Delete
  4. minat khairul fahmi aka apek :) hoho

    tahniah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho..minat apek yea. sis suka tengok Leuniey. hehe

      Delete
  5. Assalamualaikum..
    thanks singgah blog tadi.. :)
    salam aidil Adha.. :)

    >> congrats to apek and pasangan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..thanks sudi balas kunjungan.
      salam aidiladha

      Delete
  6. Replies
    1. mai la sama2 ucap tahniah..dah tak lama dah kalau bln 12 tu :))

      Delete
  7. tahniah la,, akhirnya fitnah dan yang tidak dikehendaki boleh la dihentikan,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..harap2 dengan perkahwinan ni , gosip2 segala tu akan berhenti la kan :)

      Delete
  8. banyak lah yang bekecai hati nampak apek dah nak kawen. haahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..ramai lagi jejeka hensem kat luar sana. hahaha

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org