Tuesday, October 9, 2012

baju beli online dah sampai


Assalamualaikum   (",)

online dah jadi aktiviti wajib setiap hari.
lagi - lagi  bila dah jadi fulltime housewife ni..ehehe

weee.. . juz nak share
parcel baju kurung moden yang di order aritu dah sampai.
fuhhh lama jugak menunggu,  dekat 4 minggu rasanya
baju kurung moden ni custom made. so of course la ambik masa nak siap kan
tapi berbaloi sangat sebab baju tu cantik sangat-sangat.

dah try tadi. Alhamdulillah  ngam dengan badan 
first time beli online yang custom made punya, nasib baik ok.
risau jugak kot salah bagi ukuran kan
meraung mak nanti kalau tak padan..haha

tapi yang tak best, salah kaler pulek kan.
salah nik jugakla tak check btol - btol detail last tu kan. yang jual pun tak perasan.
nasib baik jugak kaler yang salah tu dari kuning ke merah.
kalau ke hijau or biru,  nak jea tukar. 

merah pun merah la
janji ngam dengan badan
kain baju ni pun tebal

saya order kat sini
kat sini ade gak jual border-border lace yang cantik - cantik.

sebelum ni parcel DAHLIA.hijab yang sampai dulu


suka sangat !! sebab kain dia sejuk jea.

aishhhh..rasa macam tak sempat jea nak pakai time raya haji nanti.
 rasa nak pakai terus jea ni 
huhu


20 comments:

  1. ohh...nik beli tudung tu ye? aritu yati tgk gak kat internet psl tudung dia ni...cam besh je...nanti klu pakai tudung ni nik post kat entry ye... nk tengok gak...

    ReplyDelete
  2. EH .. COMELNYE BJU TU KAK .. BESTNYE .. GOYANG KAKI .. DPT SHOPING .. WAHH .. PATUT CEMBURU NI .. HAHA

    ReplyDelete
  3. waaa, lawa baju, kira ok lah dapat baju kaler merah, my fav kaler pulak tu. jeluss. hehe

    ReplyDelete
  4. nak cakap jugak!

    baju sy yg beli on9 pon dah dapat!!!
    yeay! kite same!

    bju krg moden gak.

    ReplyDelete
  5. wah2 kak nik.. shopping nampak.. hehe.. tp kaler baju tu nampak mcm nice la plak.. :)

    ReplyDelete
  6. Haryati Faizal : orait..nanti ni pakai nik update kat blog ..hehe

    ReplyDelete
  7. Nyamuk Terbang : thanks.baju cantik tapi tak tahu la bila pakai jd cantik ker tak..haha

    ReplyDelete
  8. Nens Collection : cantik.harga dia boleh tahan jugak la.tapi dah berkenan kan.pejam mata jea la beli..haha

    ReplyDelete
  9. dEdEQ dE wIshEs : baju ni beli time keje aritu.skrang ni dah tak keje kena pandai la jimat..hehe

    ReplyDelete
  10. Shasha Yacob : ok la.sebab sis pun nak cari kaler merah jugak.nasi baik la dapat warna yg kita suka jugak :)

    ReplyDelete
  11. ♥ cik kieranaa ♥ : yeay..kita sama.baju untuk raya haji jugak ker.kalau yea.kita sama lagi.ni baju sis tuk raya haji.tu pun kalau dpt beraya..haha

    ReplyDelete
  12. ~didiey~ : nampak lawa sebab warna merah kot

    ReplyDelete
  13. Farah Zahid : nasib baik kaler dia ok.kalau tak akak akan pulangkan jea.

    ReplyDelete
  14. Ayuni Khalib : warna merah mmg cantik.sis skarang pun dah mula suka warna merah..hehe

    ReplyDelete
  15. Cubalah try custom made baju kurung dgn Inside My Gerobok.. di FB..

    ReplyDelete
  16. Hi.. U boleh cuba AYU di http://ayuapparels.com/
    atau https://www.facebook.com/busanamelayu
    :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^