Monday, October 15, 2012

blogger reset pageview ??



Assalamualaikum  (",)

tergerak hati nak check bilangan pageviews arini. 
tetiba terkejut naper bilangan pageviews kat blog jadi skit.
semua entry terdahulu pun alami benda yang sama. ade yang dah reset kepada 0.
tetiba rasa down.nik salah tekan apa2 ker.tengok2 jugak  dekat setting kot ade yang tak kena kan
 muka dah cuak, duk fikir blog kena hack ker kan
nasib baik komen tak di delete

pastu terbaca entry dalam blog Mialiana
dia bgtau blog dia pun alami masalah yang sama. 


harapnya sekejab jea la masalah ni kan. hope they fix it.
kecewa kot . macam tengok statistik blog yang baru bukak arini jea..huhu

korang cuba check statistik blog korang ?ade perubahan tak?

pstt!!
memang la tak hilang duit pun kalau hilang statistik ni tapi statistik ni berguna untuk saya sebagai rujukan dan kenangan.
dengan statistik ni saya tahu mana entry saya yang paling banyak orang view.
seronok tau tak..ehehe..skarang ni dah hilang skit keseronokan nak berblog sebab rasa kena bermula dari 0 balik..huhu


12 comments:

  1. blog saya pun jadi gak sis ,rasanya sume blogger pun sama kot ..sedeh kan huhu

    ReplyDelete
  2. same gak ngn sy..huhuu..
    x syiok tgk pageview blog bertahun-tahun sikit je kan..ahahaa.. :D

    ReplyDelete
  3. Mungkin sbb blogger yg baru kot.. Aduhh tkutla... Bleh rasa down kan.. :(

    ReplyDelete
  4. ermmm..patutla, pelik je...arini rupenya semua sama...
    terkejut gak, sama mcm nik...hihi...sib baik sat je...

    ReplyDelete
  5. pagi tadi je kan skang dah ok ce tgk ce tgk

    ReplyDelete
  6. erk..ni nk check kat ne kak..nabila xambik taau pun..hhiiih..

    ReplyDelete
  7. @Cik Ain sedih gak bila tgk.yea la.tak dpt nak tgk rekod yg lama. berharga tu bg yang dah lama dlm dunia blog..hehe

    ReplyDelete
  8. @cendawanpink kannn..tak syiokk bertahun2 ber blog tetiba tinggal skit jea.mcm baru smlm berblog :)

    ReplyDelete
  9. @♥ ROS ♥ ade buat maintainance kot.sebab tu dia jd reset pada 0.

    ReplyDelete
  10. @Haryati Faizal tu la.nasib baik ok balik.ingat kan mula2 tu nik yg salah tekan setting ker apa.takut gak kena hack ker kan.jauh fikir..haha

    ReplyDelete
  11. @Phat
    yup.dah ok dah.sekejab jea rupanya.nasib baik la.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^